We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Waarom moet ik installeren op mijn PC?Why do I Need Drivers on my PC?


Rantz Hoseley

Console gamer of PC gamer? Ik gebruikte ALLEEN alleen spelletjes op PC, maar het merendeel van mijn speltijd wordt nu uitgegeven aan de Xbox. De groei van genres en verschillende vormen van entertainment (Netflix, Vudu, UFC, Hulu, TMZ, lastFM, etc, enz.) Op de Xbox heeft vrijwel ervoor gezorgd dat, ongeacht wat ik in de stemming ben, ik daar kan krijgen zonder zich zorgen maken over “kan mijn videokaart dit hanteer?”

Denk je dat LED-verlichting in monitors de extra prijs rechtvaardigt? Helemaal niet. Vooral omdat dezelfde functies worden beschouwd als “core” functionaliteit in sub-$ 200 monitoren binnen het jaar.

Zou u ooit een solid state drive kopen? Yep, heb ik al voor zowel mijn desktop systemen als voor mijn ‘draagbare’ drives die ik voor pendelmateriaal van huis naar kantoor, of naar demo’s, gebruikt. Ik heb genoeg schijffouten gehad en heb problemen met schijfeenheden opnieuw geformatteerd. Ik ben erg blij om de stijging van betaalbare en hoge capaciteit SSD’s te zien.

Rantz Hoseley werkt al meer dan 25 jaar in de wereld om verhalen te vertellen, door strips, prosa en videogames. Ze werken op merken als Star Trek en Disney’s Aladdin. Hij smidt momenteel nieuwe gebieden in de wereld van digitale verhalen met zijn bedrijf LongBox, Inc.

V. Waarom heb ik drivers nodig op mijn pc?

A. Drivers zijn een integraal onderdeel van uw computergebruik, en een die u gewoonlijk niet schenkt. Dat komt tot je computer op je schreeuwt en meegaat als een kind die niet de laatste videogame-betaling van de Meesters van Magische Oblivion Worlds kreeg. Net als het kind, zal uw computer ook het gedrag van het bevriezen weergeven en weigeren om alles te doen wat u wilt, en in tegenstelling tot het omgaan met een ongelukkig kind, biedt Gramma Bernie’s triple-chocolade fudge geen oplossing voor uw probleem.

Dat is waar ik voor ben. (De computer drivers probleem, dat is. Sorry, je bent alleen met de kinderen. Veel succes.)

Illustratie: Gordon McAlpin

Drivers zijn die kleine apps die ervoor zorgen dat externe digitale apparaten (zoals camera’s, eReaders en dergelijke) extra computerhardware (van Blu-ray- spelers om draadloze muizen te vouwen) en geïnstalleerde software (zowel in de productiviteit als in de ” vrije tijd “categorieën) werkt goed met uw computer hardware en besturingssysteem. Drivers worden vaak bijgewerkt … dit kan voor een groot aantal redenen zijn. Beveiligingsverbeteringen, nieuwe normen in hardware, en het verhogen van prestaties en stabiliteit behoren tot de topmotieven voor een bedrijf om een ​​nieuwe versie van een driver vrij te geven.

Verdere complicatie van het probleem is het kleine feit dat elk bedrijf zijn eigen protocollen en criteria heeft voor wanneer en waarom ze nieuwe drivers vrijlaten. De meeste bedrijven zullen nieuwe stuurprogramma’s vrijlaten wanneer er een geïdentificeerd insect is … iets dat gebruikers ernstige bedenkingen veroorzaakt en hun gebruiksvriendelijkheid belemmert. Echter, veel bedrijven zullen “jaarlijkse updates” vrijlaten die de prestaties incrementeel verbeteren en kleine problemen oplopen die zich ophopen (zoals ondersteuning van nieuwe computerfuncties). Dan zijn er de “fidgety” bedrijven. Dit zijn de bedrijven die lijken te hebben een nieuwe chauffeur release Every. Tijd. U. Log. Op. Dit wordt over het algemeen beschouwd als een slechte praktijk voor het vrijgeven van chauffeurs omdat het klanten vervreemd en verontreinigt en het cumulatieve effect heeft van negatieve perceptie op het belang van het downloaden en installeren van nieuwe chauffeurs. Als u langer dan een jaar een pc hebt gebruikt, zijn de kans groot dat u in deze laatste categorie drivers heeft aangetroffen. Ik weet dat, ik kan dit niet genoeg benadrukken … laat deze ervaringen niet van invloed zijn op uw perceptie van het belang van het bijwerken van chauffeurs. Ernstig.

Om ervoor te zorgen dat je leven niet meer toegewijd bent aan driversupdates, zijn er een handvol richtlijnen en regels die, als het gevolg is, je computerleven veel gemakkelijker en moeiteloos maakt.

backups

Ik heb in mijn laatste blog voor ReviverSoft over het belang van back-ups gepraat, en dat strekt zich uit tot bestuurders, met een grote sharpie-markering die het onderstrepen en cirkelt.

Op mijn harde schijf heb ik een map ‘Downloads’, en daarbij een map ‘Drivers’, dat is opgesplitst met submappen per categorie … ‘Hardware’, ‘Apps’, ‘Video’, enz. … met verder subcategorieën per specifieke toepassing of apparaat. Dus, in ‘Apps’ heb ik directories voor ‘Adobe’, ‘Microsoft’, ‘Google’ en meer. Dit lijkt misschien alsof ik een beetje op de OCD-anale-retente kant zit, maar er is een reden hiervoor. Ik, mijn vrienden, zijn lui. Als mijn computer naar beneden gaat als gevolg van een stroomstoring, hardwarefout of omdat de kat over mijn koffie op het systeem klopte, wil ik de volgende twee dagen niet aan de achterkant van de chauffeurs rijden en vervolgens in het midden van het werk worden geïrriteerd omdat … nee , Ik heb niet alle drivers geïnstalleerd die ik dacht dat ik dat nodig had. Door alle huidige (en geïnstalleerd) te hebben, komen we terug naar dit …) stuurprogramma’s georganiseerd in een directory. Ik kan die map gewoon naar een cd, dvd of flash drive kopiëren wanneer ik een nieuw stuurprogramma voegt, wat ervoor zorgt dat ik heb geen druk om een ​​stuurprogramma te vinden voor mijn draadloze netwerkadapter zonder dat ik naar de website kan gaan om het te downloaden.

Huidige stuurprogramma’s

De drivers die u ‘zorgen’ moeten maken of interesse hebben in (aangezien ze zeer waarschijnlijk geen melding hebben van een ‘nieuwe driver’) zijn degenen die betrekking hebben op hardware en apparaten die u op uw computer hebt toegevoegd. Videoclips, geluidskaarten, CD / DVD / Blu-ray drives, Ethernet-kaarten en dergelijke zijn de boosdoeners die je waarschijnlijk de moeite geven om op de hoogte te blijven van “onaangekondigde” stuurprogramma’s. Om dit makkelijk te maken, installeer ik het ‘check drivers’-evenement in mijn Outlook-kalender op vier verschillende data gedurende het jaar. De gebeurtenisherinnering bevat een lijst van de hardware drivers die ik moet controleren, evenals de URL’s voor elk van de stuurprogramma’s. Dit duurt een beetje tijd om oorspronkelijk op te zetten, maar het verlaagt elke mentale weerstand om er zorg voor te dragen en blijft erop, omdat alles wat ik moet doen, klik op de links, controleer of ik de nieuwste versie heb en ga verder .

BETA Drivers

In de ontwikkeling van software hebben we al eerder sprake van “Beta” als een acroniem voor “Bug and Error Triggering Application.” Tegenwoordig zijn de meeste bèta-software en stuurprogramma’s veel stabieler en zijn ze relatief veilig. Dat gezegd hebbende, je moet jezelf twee belangrijke vragen stellen voordat je beta-drivers installeert.

  1. Is mijn huidige ervaring met deze applicatie / hardware / apparaat slecht genoeg dat iets beter is dan wat ik momenteel onderworpen ben?
  2. Kan ik de tijd en moeite betalen om mogelijk voor 2 of meer dagen zonder mijn computer te zijn?

Als u albei “ja” hebt geantwoord, dan is het “het risico waard”, maar dat is de enige voorwaarde die ik zou aanraden om bèta-drivers te installeren. U bent immers een productiviteitsmachine, geen cavia. Uw onderhoud (en keuze) van de bestuurders moet die focus weerspiegelen.
Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer