Hvorfor har jeg brug for drivere på min pc?Why do I Need Drivers on my PC?Rantz Hoseley

Konsol gamer eller PC gamer? Jeg plejede at kun spille spil på PC, men størstedelen af ​​min gaming tid er nu brugt på Xbox. Væksten i genrer og forskellige former for underholdning (Netflix, Vudu, UFC, Hulu, TMZ, LastFM, osv, osv) på Xbox har stort set sikret, at uanset hvad jeg er i humør til, kan jeg få det der uden bekymre sig om “kan mit skærmkort håndtere dette?”

Tror du LED-belysning i skærme retfærdiggør den ekstra pris? Slet ikke. Især da de samme funktioner vil blive betragtet som “kerne” funktionalitet i sub- $ 200 skærme i år.

Ville du nogensinde købe en solid-state-drev? Jep, har allerede for både min desktop-systemer, og for min “bærbare” driver, som jeg bruger til shuttle materiale fra hjemmet til kontoret eller til demoer. Jeg har fået nok diskfejl og omformatere problemer med diskdrev, som jeg er meget glad for at se stigningen af ​​overkommelige og høj kapacitet, SSD’er.

Rantz Hoseley har arbejdet i en verden af at fortælle historier gennem tegneserier, prosa, og videospil, i over 25 år, der arbejder på mærker som Star Trek og Disneys Aladdin. Han øjeblikket smedning nye territorier i verden af digitale fortællinger med sit firma LongBox, Inc.

Spørgsmål: Hvorfor skal jeg bruge drivere på min pc?

A. Drivers er en integreret del af din computeroplevelse, og en, som du normalt ikke er opmærksomme på. Det er indtil din computer skrig og caterwauls på du kan lide et barn, der ikke modtog den nyeste videospil rate af Masters of Magical Oblivion Worlds. Ligesom sagde barn, vil din computer også vise adfærd fryse op og nægter at gøre noget, du ønsker det at gøre, og i modsætning til at håndtere en ulykkelig barn, Gramma Bernies triple-chokolade sludder giver ingen løsning på dit problem.

Det er, hvad jeg er her for. (Computeren drivere problem, der er. Beklager, du er på egen hånd med børnene. Held og lykke.)

Illustration: Gordon McAlpin

Drivere er de små apps, der gør sikker på, at eksterne digitale enheder, (såsom kameraer, eReaders og lignende) ekstra hardware (fra Blu-ray- afspillere til folde trådløs mus), og installeret software (i både “produktivitet” og ” fritid “kategorier) fungerer problemfrit med din computer hardware og operativsystem. Chauffører bliver løbende opdateret … det kan være for en lang række grunde. Sikkerhed forbedringer, nye standarder i hardware og øget ydelse og stabilitet er blandt de øverste motivationsfaktorer for en virksomhed til at frigive en ny version af en driver.

Yderligere komplicerer spørgsmålet er den lille, at enhver virksomhed har sine egne protokoller og kriterier for, hvornår og hvorfor de frigiver nye drivere. De fleste virksomheder vil frigive nye drivere, når der er en identificeret fejl … noget, der er årsag brugere betydelig sorg og hæmmer deres anvendelighed oplevelse. Imidlertid vil mange virksomheder frigive “årlige opdateringer”, der gradvist forbedrer ydeevnen og løse små problemer, der ophobes (såsom støtte af nye edb-funktioner). Så er der de “feltstol” selskaber. Det er de virksomheder, der synes at have en ny driver udgivelse Hver. Tid. Du. Log. På. Dette er normalt afholdes som “dårlig praksis” for frigive drivere, fordi det fremmedgør og irriterer kunder og har den kumulative virkning at skabe en negativ opfattelse i retning af betydningen af ​​at downloade og installere nye drivere. Hvis du har brugt en pc i mere end et år, odds er høje du er stødt førere i denne sidste kategori. Vel vidende, at, kan jeg ikke understrege dette nok … lad ikke disse erfaringer påvirker din opfattelse af betydningen af ​​opdatering af drivere. Helt seriøst.

For at holde dit liv fra at blive dedikeret til driveropdateringer, her er en håndfuld retningslinjer og regler, som, hvis de følges, vil gøre din computer liv meget lettere og problemfri.

Backups

Jeg talte i min sidste blog for ReviverSoft om vigtigheden af backups , og som strækker sig til bilister, med en stor Sharpie markør understregning og cirkelbevægelser det.

På min harddisk, jeg har en “Downloads” mappe, og inden for det, en “Drivers” mappe, som er brudt op med undermapper efter kategori … “Hardware”, “Apps”, “Video”, etc … med yderligere underkategorier efter specifikt program eller enhed. Så inden “Apps” Jeg har mapper for “Adobe”, “Microsoft”, “Google”, og mere. Det kan virke som om jeg er en smule på den OCD-anal-retentive side, men der er en grund til dette. Jeg, mine venner, er doven. Hvis min computer går ned på grund af en overspænding, hardwarefejl, eller fordi katten væltede min kaffe på systemet, jeg ønsker ikke at tilbringe de næste to dage jagt ned chauffører, og derefter blive irriteret mid-arbejde, fordi … nej har jeg ikke installere alle de drivere, som jeg troede, jeg havde brug for. Ved at have alle de nuværende (og installeret, vil vi vende tilbage til dette …) chauffører organiseret i en mappe, kan jeg blot kopiere denne mappe til cd, dvd eller flash-drev, når jeg tilføjer en ny driver, der sikrer, at jeg ikke har stress af at forsøge at finde en driver til mit trådløse netværk adapter uden at kunne gå til webstedet for at hente den.

Aktuelle Drivers

De drivere, du har brug for at “bekymre” om, eller tage en aktiv interesse i (da de er meget usandsynligt, at have en “ny driver til rådighed” anmeldelse) er dem, der vedrører hardware og enheder, du har tilføjet til din computer. Grafikkort, lydkort, CD / DVD / Blu-ray-drev, Ethernet-kort, og lignende er synderne mest tilbøjelige til at give dig “problemer” når det kommer til at skulle være opmærksom på “uanmeldt” driveropdateringer. For at gøre dette nemt, jeg oprettet en “kontrol-drivere” begivenhed på min Outlook-kalender på fire forskellige datoer i løbet af året. Påmindelsen begivenhed har en liste over de hardware-drivere, som jeg har brug for at kontrollere, samt de webadresser for hver af chaufførerne. Det tager lidt tid at sætte op i første omgang, men det fjerner enhver mental modstand mod at tage sig af det og opholder sig på toppen af ​​det, da alt hvad jeg skal gøre er at klikke på linkene, kontrollere, at jeg har den nyeste version, og komme videre .

BETA drivere

I softwareudvikling, vi plejede at spøgefuldt henvise til “Beta” som en forkortelse for “Bug og Error Udløsning Application.” I dag er de fleste beta-software og drivere er meget mere stabile, og har tendens til at være relativt “sikre”. Når det er sagt, er du nødt til at spørge dig selv to kritiske spørgsmål, før du installerer eventuelle beta drivere.

  1. Er min nuværende erfaring med denne ansøgning / hardware / enhed slemt nok, at noget er bedre end det, jeg i øjeblikket udsat for?
  2. Kan jeg afsætte tid og kræfter på eventuelt at være uden min computer for 2 eller flere dage?

Hvis du har svaret “ja” til begge, så er det “risikoen værd,” men det er den eneste betingelse, vil jeg anbefale at installere beta drivere. Efter alt, du er en produktivitet maskine, ikke et marsvin. Din vedligeholdelse (og valg) af chauffører bør afspejle, at fokus.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet