Miten käytän Startup Manager parantaa käynnistyy nopeus (käynnistyksen aikana) minun tietokone?How do I use the Startup Manager to improve the start up speed (boot time) of my computer?

Jos haluat parantaa ja ylläpitää tietokoneesi käynnistysnopeutta, Registry Reviver tarjoaa juuri tarvitsemasi työkalut.

Käynnistä Startup Manager -toiminto poistaa tarpeettomat ohjelmat käytöstä jokaisella käynnistyksellä.

Käynnistyksenhallintaohjelman käyttö:

1. Avaa rekisterin uudistaja
  2. Napsauta ylhäältä avattavan valikon Utilities- kuvaketta
  3. Valitse Käynnistyksen hallinta -välilehti

rr_startupmngr

Napsauta tästä yksityiskohtaista oppaita Startup Manager -ominaisuuden käyttämisestä.