Miten käytän Startup Manager parantaa käynnistyy nopeus (käynnistyksen aikana) minun tietokone?How do I use the Startup Manager to improve the start up speed (boot time) of my computer?

Jos haluat parantaa ja ylläpitää tietokoneen käynnistysnopeutta, Registry Reviver tarjoaa juuri tarvitsemasi työkalun. Voit poistaa tarpeettomat ohjelmat käytöstä käynnistyksen yhteydessä Startup Managerin avulla. Startup Managerin käyttäminen:

1. Avaa rekisterin Reviver
  2. Napsauta Apuohjelmat- kuvaketta ylimmässä navigointivalikossa
  3. Valitse Käynnistyshallinta- välilehti

Miten estän tiettyjä ohjelmia käynnissä jokaisen käynnistyksen: 1. Valitse käynnistyskohteen 2. Napsauta kytkintä sammuttaa sen 2. Valitse Tallenna muutokset myös tukitiimiltämme täällä , jos tarvitset lisäapua.