Miten voin kumota tai palauttaa rekisterin korjaukset?How do I undo or restore the registry repairs?

Jos rekisterin korjaus ei jostain syystä ole tuottanut toivottuja tuloksia tai jos se on vaikuttanut tiettyyn ohjelmaan, sinulla on mahdollisuus palauttaa korjausmuutokset käyttämällä rekisterin Reviverin Palautustoimintoa. Palautustoiminnon käyttäminen:

1. Avaa ” Registry Reviver
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Palauta
  4. 4. Valitse näytössä olevasta luettelosta varmuuskopiointipäivämäärä, joka on korjattava palautettavaksi
  5. 5. Napsauta Palauta valittu varmuuskopiointi -painiketta

Tämä palauttaa rekisterin korjaukset onnistuneesti tietystä päivämäärästä ja ajasta ..