Miten suljetaan tai jätetään huomiotta rekisterikysymykset?How do I exclude or ignore registry issues?

Turvallisuusominaisuutena Registry Reviverin avulla voit jättää ohjelman tai rekisterialueen pois skannatusta ja korjaamasta. Miksi minun täytyy käyttää tätä ominaisuutta? Joissakin tapauksissa saatat huomata, että rekisterin korjaukset ovat vaikuttaneet käyttämäsi ohjelman toimivuuteen. Tämä johtuu siitä, että tietyt kyseisen ohjelman rekisterimerkinnät havaittiin vahingossa rekisterikysymyksinä. Jotta estettäisiin tämän tapahtuminen, poissulkemisominaisuuden avulla voit lisätä tiettyjä kyseiseen ohjelmaan liittyviä rekisterimerkintöjä. Näin varmistetaan, että ohjelma jätetään täysin huomiotta rekisterin Reviverin skannaus- ja korjausprosessin aikana. Voit myös käyttää Poissulkemistoimintoa ohittaaksesi toistuvia tyhjiä tai virheellisiä rekisterimerkintöjä, jotka toimivat ohjelman paikanvaraajina ja jotka uudistetaan joka kerta. Mitä minun pitää tehdä? Kun olet avannut ohjelman, voit napsauttaa navigoinnin Asetukset- painiketta, valitse Poissulkemiset- välilehden ja napsauta Lisää merkintä -painiketta. Riippuen siitä, miten ne on lueteltu Windowsin rekisterissä. Voit määrittää tarkat polut Windowsin rekisterieditorilla (regedit). Esimerkiksi: HKEY_CLASSES_ROOT ACDSee (tai) HKEY_CLASSES_ROOT Ohjelmisto ACDSee Yksiköiden poissulkeminen skannauksesta Voit myös sulkea tietyt rekisterin ongelmat skannaustulosten ikkunasta napsauttamalla ongelmia hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Poista tämä ongelma tulevista skannauksista .