Mitä Registry Defrag ominaisuus tehdä? Miten sitä käytetään?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Windowsin rekisteri on tärkeä osa Windows-käyttöjärjestelmääsi. Rekisterin eheytysominaisuus auttaa eheyttämään Windows-rekisterin kokonaan ja optimoimaan sen sujuvan suorituskyvyn takaamiseksi. Registry Defrag -ominaisuuden käyttäminen parantaa järjestelmän suorituskykyä säännöllisesti ja pitää sen sujuvana.

Voit käyttää tätä ominaisuutta napsauttamalla aloitusnäytössä Ylläpitää- ruutua ja napsauttamalla sitten Rekisterin eheytys -ruutua. Napsauta Rekisterin eheytys -ikkunassa Analysoi- painiketta aloittaaksesi rekisterin skannauksen.

Kun tarkistus on valmis, voit tarkistaa tarkistuksen tulokset ja napsauttaa Optimoi aloittaaksesi rekisterin eheyttämisen.

Huomautus: Eheytys- ja optimointiprosessin loppuun saattamiseksi ohjelma voi ajoittaa itsensä suorittamaan seuraavan järjestelmän käynnistämisen aikana. Kun prosessi on valmis, tietokoneesi käynnistyy normaalisti ja aloittaa Windowsin lataamisen.