Miksi PC Reviver ole täydellinen skannaus tai korjata havaitut ongelmat?Why does PC Reviver not complete a scan or repair the problems found?

Jos PC Reviver ei suorita tietokoneen tai tietyn alueen skannausta, varmista, että skannattava alue valitaan ja sisällytetään analyysiin. Voit tehdä tämän napsauttamalla Korjauslaatikkoa aloitusnäytössä. Napsauta ” AsetuksetPoista asennuksen poisto -kohdan vieressä . Voit valita ja poistaa kunkin osan napsauttamalla vastaavaa ruutua. Tunnistettujen virheiden korjaamiseksi sinun täytyy rekisteröidä ja aktivoida PC Reviver. Voit rekisteröidä PC Reviverin napsauttamalla Home- osion oikeassa alakulmassa olevaa Rekisteröi nyt -painiketta tai sinua pyydetään rekisteröimään, kun yrität korjata kaikki löydetyt ongelmat.