Minun lisenssiavainta ei hyväksytä, ja en voi rekisteröityä PC ReviverMy license key is not being accepted and I cannot register PC Reviver

On joitain yleisiä syitä, miksi tämä voi tapahtua, ja vaikka jotkut saattavat tuntua ilmeiseltä, olisit yllättynyt siitä, kuinka usein ne tapahtuvat. Ottakaa aika tarkistaa jokaisen kohteen:

• Jos lisenssikoodin alussa tai lopussa on tilaa, se ei aiheuta lisenssikoodin toimivuutta.
  • Jos käytät lisenssin tietoja toisesta tuotteesta, et voi suorittaa aktivointia. Kaikki ReviverSoft-tuotteet ovat erilaisia ​​ja vaativat erillisiä ostoja ja lisenssejä. PC Reviverin aktivoimiseksi tarvitaan PC Reviver -tuotteen käyttöoikeuskoodi.
  • Jos olet kirjoittanut käyttöoikeuskoodin väärin, se ei toimi. Tämän välttämiseksi suosittelemme kopioimaan (CTRL + C) lisenssikoodin ostosähköpostiviestiltäsi ja liittämään sen (CTRL + V) suoraan aktivointiikkunaan.
  • Varmista, että Internet-yhteys toimii oikein ja että olet tarkistanut palomuurisi asetukset. Voit joko tilapäisesti poistaa palomuurin käytöstä tai lisätä tuotteeseen poikkeuksen.
  • Tarkista tietokoneesi päivämääräasetukset ja -muodot. Väärä päivämäärä voi aiheuttaa järjestelmämme luulemaan, että käyttöoikeuskoodi on jo päättynyt.

Onko vielä ongelmia? Ota yhteyttä tukitiimiimme saadaksesi apua.