Wij streven ernaar om onze website in zoveel talen lokaliseren mogelijk, maar deze pagina is momenteel machine vertaald met behulp van Google Translate. dicht

Mijn licentiesleutel wordt niet geaccepteerd en ik kan niet registreren PC ReviverMy license key is not being accepted and I cannot register PC Reviver

Er zijn een aantal redenen waarom dit kan gebeuren, en terwijl sommige lijkt misschien vanzelfsprekend, zou je verbaasd zijn hoe vaak ze gebeuren. Neem de tijd om dubbel te controleren elk item:

• Als er een ruimte aan het begin of einde van de licentiecode, zal ertoe leiden dat de licentiecode niet werken.
  • Als u de licentie details van een ander product, zal u niet in staat om de activering te voltooien. Alle ReviverSoft producten zijn verschillend en vereisen afzonderlijke aankopen en licenties. Om PC Reviver activeren, u een product licentie code voor PC Reviver nodig.
  • Als je niet goed in de licentie code hebt getypt, zal het niet werken. Om dit te voorkomen, is het sterk raden direct kopiëren (CTRL + C) de licentie code van uw bevestiging van aankoop e-mail en vervolgens plakken (CTRL + V) het in de activatie-venster.
  • Zorg ervoor dat uw internetverbinding goed werkt en dat u uw firewall-instellingen hebt gecontroleerd. U kunt ofwel tijdelijk uw firewall uit te schakelen of voeg een uitzondering voor ons product.
  • Controleer de datum instelling en het formaat van uw computer. Een onjuiste datum kan ons systeem veroorzaken om te denken dat uw licentie code al is verlopen.

Nog steeds problemen? Neem contact op met ons support team voor hulp.