Hoe activeer ik of registreren PC Reviver op mijn computer?How do I activate or register PC Reviver on my computer?

Het activeren van PC Reviver gaat snel en eenvoudig! Het enige dat u nodig hebt, is een geldige licentiecode om het programma te activeren (registreren).

• De eerste stap is het kopiëren van uw licentiesleutel of code. De beste manier om dit te doen is om de licentiecode te selecteren met uw cursor (door eroverheen te klikken en er naartoe te slepen) en vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde code te klikken en ‘Kopiëren’ te kiezen. U kunt ook op de CTRL- en C-toets drukken om de code te kopiëren.
  • Open vervolgens PC Reviver en klik op de groen gekleurde Nu registreren- knop in de rechterbenedenhoek van het scherm.

• Klik in het volgende venster op de link “Uw licentiesleutel plakken” om uw licentiesleutel te plakken (of klik met de rechtermuisknop en kies Plakken) en klik vervolgens op Klik op Nu activeren om het activeringsproces te voltooien.

Gefeliciteerd! U hebt met succes PC Reviver geactiveerd en alle premiumfuncties ontgrendeld. U kunt uw pc nu binnen enkele minuten repareren, optimaliseren en onderhouden.