Olen hiljattain päivittänyt minun tietokonelaitteiston / asentanut käyttöjärjestelmän uudelleen / korvasi sen uuden tietokoneen. Mitä minun täytyy tehdä?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

PC Reviver lupa liittyy tietokoneen laitteiston ja järjestelmän kokoonpano aktivoidessasi sitä. Lisenssin tila voi heikentyä, kun teet muutoksia tietokoneen laitteiston ja käyttöjärjestelmä, tai jos korvaat sen uudella tietokoneella.

Tällaisissa tapauksissa, sinun tarvitsee vain kirjoittaa meille tukiryhmä kanssa yksityiskohtia ja he mielellään tarkistaa ja vapauttaa lisenssin tilan lisenssiavaimesi, mikä auttaa sinua onnistuneesti aktivoida PC Reviver.