Miten täysin poistaa tarpeettomia ohjelmia tietokoneeseen?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

PC Reviver voi auttaa poistamaan ja poistamaan tarpeettomat ohjelmat tietokoneesta muutamalla napsautuksella. Aloita napsauttamalla aloitusnäytössä Säilytä laatta -kuvaketta ja napsauttamalla Poista asennusohjelman laatta. Kun olet Uninstall Manager -ikkunassa, selaa tietokoneeseen asennettujen ohjelmien luetteloa, etsi ohjelma (t), jonka haluat poistaa, ja napsauta Poista asennus -kuvaketta, kun haluat käynnistää asennuksen. Noudata näyttöön tulevia ohjeita, jos haluat poistaa tarvittavat ohjelmat tietokoneesta. Huomautus: Voit myös korjata asennuksen napsauttamalla Korjaus- kuvaketta.