Miten voin tarkistaa ohjelmapäivitykset PC Reviver?How do I check for program updates for PC Reviver?

PC Reviver on suunniteltu tarkistamaan automaattisesti ohjelman päivitykset käynnistyksen yhteydessä. Voit aina kytkeä tämän toiminnon pois päältä tai poistaa sen käytöstä ja käyttää tätä vaihtoehtoa valitsemalla PC Reviverin Asetukset-näytölle (napsauta Cog-kuvaketta). Lisäksi voit tarkistaa PC Reviverin uusimman version napsauttamalla ” Tarkista nyt ” -painiketta.