Miten voin tarkistaa ohjelmapäivitykset PC Reviver?How do I check for program updates for PC Reviver?

PC Reviver on suunniteltu automaattisesti tarkistamaan ohjelman päivitykset käynnistyksen yhteydessä. Voit aina poistaa tämän ominaisuuden käytöstä tai poistaa sen käytöstä ja tarkistaa manuaalisesti PC Reviverin uusimman version verkkosivustollamme. Tämän vaihtoehdon käyttämiseksi sinun on päästävä PC Reviverin Asetukset-näyttöön (napsauta Cog-kuvaketta).