Miten varmuuskopioida kaikki minun nykyiset tietokoneen ajurit?How do I backup all my existing computer drivers?

PC Reviver on kehitetty sisältämään olennaiset työkalut, joiden avulla voit pitää tietokoneesi käynnissä parhaimmillaan. Tämä sisältää ohjaimen varmuuskopiointityökalun tuotteen ylläpidosta. Voit varmuuskopioida ohjaimet napsauttamalla alustaruudusta Maintain laatta ja valitsemalla Driver Backup -laatta. Sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida kaikki järjestelmän ohjaimet tai yksittäiset yksittäiset ohjaimet. Valitse haluamasi vaihtoehto, napsauta Seuraava ja noudata näyttöön tulevia ohjeita varmuuskopiointiprosessin suorittamiseksi.