Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Vad gör mina registret problem detta?What do my registry problems mean?

Registry Reviver genomför en omfattande och grundlig analys av datorns register. Problem som identifieras kan leda till frågor som saktade PC boot tider, prestandaproblem, mjukvara kraschar och allmänna systeminstabilitet.

Så, vad Registry Reviver söka efter och vad betyder det för din dator.

App Paths
Vad är det? Installations mappar för vissa program sparas i registret. Detta gör dessa program startas via dialogrutan Kör utan att ange den fullständiga ansökan banan. Registry Reviver identifierar föräldralösa referenser som inte längre existerar och säkert ta bort dessa referenser.

Vad är den potentiella inverkan? Ansökan Path reparation används för registret underhåll. Identifieringen och avlägsnande av sådana banor kräver teknisk kunskap och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är vanligtvis låg till medelhög.

Användar Shell mappar
Vad är det? Användaren Shell Mappar nyckeln lagrar sökvägar till Windows Explorer mappar för den aktuella användaren av datorn. Registry Reviver identifierar om mappar finns och ta bort felaktiga referenser så att Windows kan ha möjlighet att reparera lämplig mapp.

Vad är den potentiella inverkan? Användar Shell mapp reparation är nödvändig för att säkerställa korrekt underhåll mapp och refererar i Windows. Identifieringen och reparation av sådana mappar kräver teknisk kunskap och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är vanligtvis låg till medelhög.

Typsnitt
Vad är det? Typsnitt som är installerade i Windows är registrerade i en särskild del av registret, och om ett teckensnitt saknas eller är felaktigt refereras, kan det orsaka problem. Registry Reviver identifierar problem med teckensnitt och säkert ta bort eventuella saknade eller föräldralösa referenser.

Vad är den potentiella inverkan? Dessa problem bör korrigeras som Windows utan framgång försöker att ladda motsvarande typsnitt varje gång det begärs av en ansökan. Identifieringen och reparation av felaktiga eller föräldralösa font referenser kräver teknisk kunskap och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är vanligtvis låg till medelhög.

Help Files Info
Vad är det? Registret innehåller information om de mappar där hjälpfiler för dina program sparas. Om hjälpfilerna har tagits bort eller flyttats, kan det orsaka problem. Registry Reviver identifierar felaktiga eller föräldralösa hjälp filreferenserna och säkert ta bort dem.

Vad är den potentiella inverkan? Dessa problem bör korrigeras som Windows utan framgång försöker att ladda motsvarande hjälpfilen varje gång det begärs av en ansökan. Identifieringen och reparation av felaktiga eller föräldralösa hjälp filreferenserna kräver teknisk kunskap och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är vanligtvis låg till medelhög.

Windows Startobjekt
Vad är det? Registret innehåller information om vilka program som kommer att lanseras på PC startar. Med tiden vissa program inte kan avinstalleras korrekt och så lämnar spår av referenser i registret. Registry Reviver identifierar saknas eller föräldralösa start referenser och säkert ta bort dem.

Vad är den potentiella inverkan? Dessa problem bör korrigeras som Windows kommer misslyckat försök att starta programmet varje gång datorn startas om. Identifieringen och reparation av felaktiga eller föräldralösa start referenser kräver teknisk kunskap och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är oftast medelhög till hög.

Uninstall Inlägg
Vad är det? Registret innehåller information om vilka program som är installerade på din dator. Med tiden vissa program kanske inte har installerats korrekt eller korrekt bort när avinstallerade, och så lämnar spår av referenser i registret. Registry Reviver identifierar saknas eller föräldralösa installerat program referenser och säkert ta bort dem.

Vad är den potentiella inverkan? Avinstallera Entry reparation används för registret underhåll och säkerställer korrekt referenser applikationer i Windows Lägg till / ta bort listan. Identifieringen och avlägsnande av sådana poster kräver teknisk kunskap och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är oftast medelhög till hög.

Delad DLL
Vad är det? Registret innehåller hänvisningar till filer och programbibliotek (DLL) som används av ett eller flera program. Om dessa filer har flyttats eller tagits bort, kan dessa referenser vara ogiltiga. Registry Reviver identifierar saknas eller föräldralösa DLL referenser och säkert ta bort dem.

Vad är den potentiella inverkan? DLL reparation används för registret underhåll och ser till att felaktiga eller föräldralösa DLL referenser säkerhet tas bort. Identifieringen och reparation av felaktiga eller föräldralösa DLL referenser kräver teknisk kunskap och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är oftast medelhög till hög.

Filbindningar
Vad är det? A associerar Filtyp en eller flera filnamnstillägg, till exempel .txt eller .doc, med information, t.ex. vilket program används för att öppna filen och vad ikonen används för att representera filen i Utforskaren. Registry Reviver identifierar felaktigt associerade filtyper och radera felaktiga referenser så att Windows kan ha möjlighet att reparera hänvisning till rätt föreningen.

Vad är den potentiella inverkan? Reparera filassociationer kan du bättre hantera filtyper och programorganisationer, och framgångsrikt lansera filer. Identifieringen och reparation av felaktiga eller övergivna filassociationer kräver teknisk kunskap och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är oftast medelhög till hög.

Program Genvägar
Vad är det? Genvägar kan hittas på flera platser i Windows, till exempel på skrivbordet och andra mappar, och används normalt för att snabbt få tillgång till program, dokument och mappar. Genvägar kan bli ogiltiga när de objekt de pekar på flyttas eller tas bort. Registry Reviver identifierar saknas eller restSnabb referenser och säkert ta bort dem.

Vad är den potentiella inverkan? Programgenvägar reparation säkerställer korrekt referenser av Genvägar och borttagande av felaktiga eller föråldrade poster i mappar eller på Start-menyn. Identifieringen och avlägsnande av sådana poster är mödosamt och tidskrävande, och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är oftast medelhög till hög.

Com / ActiveX
Vad är det? Windows-program består av ett stort antal enskilda komponenter. Information om dessa komponenter sparas i ActiveX och COM delar av registret, där den nås genom de installerade programmen. Registry Reviver identifierar ogiltiga poster för COM / ActiveX-objekt som refererar till icke-existerande filer och ta bort dem.

Vad är den potentiella inverkan? COM / ActiveX reparation används för registret underhåll och ger bättre hantering av system och tredjepartskomponenter och deras respektive versioner. Identifieringen och avlägsnande av sådana banor kräver teknisk kunskap och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är oftast medelhög till hög.

Djup skanning
Vad är det? Djupt Scan går en nivå djupare på alla skanningar som anges ovan genom att skanna alla registreringsdatafilerna för ogiltiga eller föräldralösa referenser, dåliga avinstallationer och allmänna register felkonfigurationer. Detta är en mycket mer omfattande genomsökning som tar längre tid än standardskanningar. Registry Reviver kommer säkert reparera eventuella problem som konstaterats.

Vad är den potentiella inverkan? Med tanke på den mer omfattande karaktär djup skanning, kommer problemet räkna nästan alltid vara högre. Effekten är i förhållande till problem som finns i respektive skanningsområdet. Identifieringen och avlägsnande av sådana problem är arbetskrävande, och felaktig modifiering kan orsaka problem. Den potentiella effekten är oftast medelhög till hög.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt