Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Aktivera “Windows 7-läge” i Start-menyn Reviver 2Enable ‘Windows 7 Mode’ in Start Menu Reviver 2

Vi introducerade en ny funktion i Start-menyn Reviver 2 som vi vardagligen kallar “Windows 7-läge”. I detta läge kakel inte visas i produkten alls och bara Expanded Menu visar när du öppnar produkten. Här är hur du aktiverar det här läget:

Video Avskrift:

Hej killar, Mark här från ReviverSoft. Idag ska jag visa dig en ny funktion som finns i Start-menyn Reviver 2 det är något som vi kastade in där för människor som kanske vill ha en startmeny som är lite mer liknar Windows 7 stil startmeny. Nu, för att visa dig vad jag talar om är nog bäst att hoppa rakt in i Star Meny Reviver och konfigurera den. Detta är standard syn på Start-menyn Reviver kan du se dina plattor är alla där. Du har din utökad meny, som du kan komma till genom att flytta markören över till kanten av menyn.

För att ändra detta utseende Start Menu Reviver så det ser mer ut som en Windows 7 startmeny, du går in i inställningarna för Startmenyn Reviver och sedan väljer startmenyn området inställningarna. Då ser du menyalternativet utökas inom inställningsområdet. Nu som standard den är inställd för att automatiskt expandera, innebär det att den utökade menyn automatiskt kommer att expandera när du rör muspekaren över den högra kanten av Start-menyn Reviver. Vad du vill göra är att välja “Byt ut brickan menyn,” så den utökade menyn ersätter kakel menyn. Nu om du sparar det alternativet, ser du vad jag pratar om här. Nästa gång du öppnar Start-menyn Reviver, plattorna är inte längre där. Den har bara en lista över alla dina program, och den utökade menyn har ersatt kakel menyn.

Du kan komma till alla dina skrivbordsprogram, din moderna program, kan du få till dina dokument. Du kan gå till “Mina dokument”, eller så kan du gå till dina “Nya objekt,” så att du fortfarande kan ha allt det kontroll. Du kan också fortfarande använda sökfunktionen, så om du vill söka efter ett program eller om du vill söka efter ett dokument, kan du fortfarande göra det. Du har fortfarande mycket av funktionaliteten i Startmenyn Reviver. Allt finns där, du bara inte har tillgång till plattorna, vilket är en av anledningarna till att många människor använder Start-menyn Reviver. Om du vill använda det så här, är det alternativ där för dig. Vi vill gärna höra dina synpunkter på det, kan du ge det till oss genom att lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan eller bara att kontakta oss via vår hemsida. Tack för att du tittar på, vi hoppas att få några bra feedback från er på denna funktion. Jag ser fram emot att träffa dig i en kommande video. Tack!

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt