Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Aktiver “Windows 7 Mode ‘i menuen Start Reviver 2Enable ‘Windows 7 Mode’ in Start Menu Reviver 2

Vi introducerede en ny funktion i Start Menu Reviver 2, som vi henkastet kalder “Windows 7 mode ‘. I denne tilstand fliser vises ikke i produktet overhovedet, og bare den udvidede menu viser, hvornår du åbner produktet. Her er hvordan du aktivere denne funktion:

Video udskrift:

Hej guys, Mark her fra ReviverSoft. I dag har jeg tænkt mig at vise dig en ny funktion, der er i menuen Start Reviver 2, som er noget, som vi kastede i der for folk, der måske ønsker at have en start menu, der er en lille smule mere ligner Windows 7 stil startmenuen. Nu, for at vise dig, hvad jeg taler om, er nok bedst at springe direkte ind i Stjerne Menu Reviver og konfigurere den. Dette er standard visning af menuen Start Reviver, kan du se dine fliser er der alle sammen. Du har fået din udvidede menu, som du kan komme til ved at flytte markøren over til kanten af ​​menuen.

For at ændre dette udseende Start Menu Reviver så det ligner mere en Windows 7 startmenuen du går ind i indstillingerne for Start Menu Reviver og så skal du vælge start-menuen område af indstillingerne. Så vil du se den udvidede menupunkt på området indstillinger. Nu, betyder som standard det er sat op til automatisk at udvide den udvidede menu automatisk vil udvide, når du flytter markøren over til den højre kant af Start Menu fornyer. Hvad du ønsker at gøre, er at vælge “Udskift flise menuen”, så den udvidede menu erstatter flise-menuen. Nu, hvis du gemmer denne mulighed, vil du se, hvad jeg taler om her. Næste gang du åbner menuen Start Reviver, fliserne er der ikke længere. Det bare har en liste over alle dine programmer, og den udvidede menu har erstattet den flise-menuen.

Du kan komme til alle dine desktop applikationer, jeres moderne applikationer, kan du komme til dine dokumenter. Du kan gå til “My Documents”, eller du kan gå til din “Seneste emner”, så du stadig kan have alt det kontrol. Du kan også stadig bruge søgefunktionen, så hvis du vil søge efter et program, eller du ønsker at søge efter et dokument, kan du stadig gøre det. Du har stadig meget af den funktionalitet Start Menu fornyer. Det hele er der, du bare ikke har adgang til de fliser, som er en af ​​grundene til, at en masse mennesker bruger Start Menu fornyer. Hvis du ønsker at bruge det på denne måde, den mulighed er der for dig. Vi vil meget gerne høre din mening om det, kan du give det til os ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet nedenfor eller blot kontakte os via vores hjemmeside. Tak for at se, vi håber at få nogle gode tilbagemeldinger fra dig på denne funktion. Jeg ser frem til at se dig i en fremtidig video. Tak!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet