Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

5 måter å spare tid (og hodepine) med Driver Reviver5 Ways to Save Time (and Headaches) with Driver Reviver

Driver Reviver gir oppdaterte feilrettinger og nye driverfunksjoner direkte fra programvarens originale produsenter. Med Driver Reviver trenger du ikke å tenke på datamaskinens drivere igjen, fordi din nye elektroniske assistent er på jobben.

Men hvordan kan du få mest mulig ut av funksjonene sine?

Her er 5 måter Driver Reviver vil gjøre livet ditt lettere.

1. Før du gjør noen skanning, gjør en sikkerhetskopi.

La oss si at du vil gjøre dobbelt så sikker på at noen tilfeldig driveroppdatering du installerer, ikke ender med å ha konflikt med noe annet. (Du har sikkert hatt det som skjedde med deg.) Du har muligheten til å sikkerhetskopiere alle eksisterende drivere når som helst.

Klikk på ikonet Sikkerhetskopiering (dobbeltpil) i hovedmenyen. Deretter klikker du Start sikkerhetskopiering for å sikkerhetskopiere datamaskinens eksisterende fullpakke med drivere (både de gode og de dårlige). Dette er nyttig å kjøre først, hvis det skjer noe under driveroppdateringsprosessen. Du kan også velge å sikkerhetskopiere bare bestemte, hvis du ønsker å oppdatere bare én eller to drivere.

2. Gjenopprett en eksisterende driver hvis oppdateringen skaper en konflikt.

Programvareselskapene hører ikke hverandre om inkompatibiliteter – du får glede av å oppdage dem selv. Hvis du finner ut at en oppdatert driver nå gir deg problemer et annet sted, kan du raskt gjenopprette og bruke den eldre versjonen. Fra hovedmenylinjen igjen klikker du på ikonet Sikkerhetskopiering (dobbel pil) . Deretter klikker du Last inn sikkerhetskopiering . Dette vil gjenopprette noen eller alle dine sikkerhetskopierte drivere fra sikkerhetskopien du opprettet tidligere.

3. Lag deg selv et skritt ved å sette opp automatiske skanninger.

Klikk på ikonet Alternativer (gir) , og klikk deretter på Generelt. Dette åpner Generelle innstillinger, hvor du kan bestemme om du skal starte skanningen automatisk når Driver Reviver er lansert, eller vent til du starter den manuelt. Med mindre du endrer dette, er standardinnstillingen for manuell skanning. Et annet alternativ lar deg sette opp Driver Reviver å skanne etter nye drivere når du starter opp PCen. Dette alternativet er slått på som standard, så hvis du ikke vil vente på at den skal skannes hver gang du slår på datamaskinen, kan du slå av det alternativet.

4. Planlegg skanninger for optimal bekvemmelighet.

Siden skanning kan ta noen minutter, vil du ikke nødvendigvis at det skal skje når du har tenkt på oppgaven foran deg. Angi tidspunktet på dagen og frekvensen til sjåførens skanninger skal skje automatisk, på et tidspunkt da det ikke kommer i veien.

Klikk på ikonet Alternativer (gir) , og klikk deretter på fanen Planlegg . Under Planlegg Innstillinger velger du om du vil kjøre den planlagte skanningen en gang, hver dag, hver uke, eller ikke i det hele tatt. Velg deretter en dato og klokkeslett, eller en ukedag, og klikk deretter Bruk for å konfigurere den planlagte skanningen. Du kan også få den til å laste ned og installere eventuelle oppdateringer som er funnet.

5. Angi driver ekskluderinger.

Selv om det er uvanlig, kan noen drivere forårsake problemer når du oppdaterer dem. Du trenger ikke de driverne, eller bryr deg om du har den nyeste oppdateringen for fancy ting du aldri bruker.

Hvis du har eldre kompatible versjoner av disse drivere, kan du ekskludere dem fra fremtidige planlagte skanninger ved å legge dem til listen for utelukkelse av driver .

Naviger til siden Skannresultater etter at du har fullført en sjåførskanning. Finn de uønskede oppdateringene i resultatlisten, og høyreklikk på hver enkelt for å velge alternativet Legg til drivere til ekskluderingsliste. De vil bli ekskludert fra oppdatering under neste planlagte skanning.

Hvis du forandrer deg senere, eller ønsker å oppdatere driveren din i fremtiden, kan du angre denne handlingen ved å velge Innstillinger og deretter Driver utelukkelse for å se listen med utelukkelse av driver .

Velg driveren / driverne du vil oppdatere, og klikk på Fjern element , eller, hvis du vil ha dem alle oppdatert, klikk på Fjern alle elementer. De vil da bli inkludert i fremtidige skanninger.

Spørsmål?

Kontakt Reviversoft Support eller email support@reviversoft.com

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt