Vores mest populærePC Bundle er til salg!
  • Optimer din pc-ydeevne
  • Beskyt dine private data
  • Forbedr pc-sikkerhed
Kun i dag - op til 50% rabat!
Gem
Op til
50
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

5 måder at spare tid (og hovedpine) med Driver Reviver5 Ways to Save Time (and Headaches) with Driver Reviver

Driver Reviver giver opdaterede fejlrettelser og nye driverfunktioner direkte fra softwareens originale producenter. Med Driver Reviver bliver du ikke nødt til at tænke på din computers drivere nogensinde igen, fordi din nye elektroniske assistent er på jobbet.

Men hvordan kan du få mest muligt ud af dens funktioner?

Her er 5 måder Driver Reviver vil gøre dit liv lettere.

1. Før du foretager nogen scan, skal du lave en sikkerhedskopi.

Lad os sige, at du vil gøre dobbelt så sikker på, at nogle tilfældige driver opdateringer du installerer ikke ender med at have en konflikt med noget andet. (Du har sikkert haft det for dig.) Du har mulighed for at sikkerhedskopiere alle dine eksisterende drivere til enhver tid.

Klik på ikonet Backup (dobbeltpil) i hovedmenulinjen. Klik derefter på Start Backup for at sikkerhedskopiere din pcs eksisterende komplette suite af drivere (både de gode og de dårlige). Dette er nyttigt at køre først, hvis der sker noget under opdateringen af driveren. Du kan også vælge at sikkerhedskopiere kun specifikke, hvis du søger at opdatere kun en eller to drivere.

2. Gendan en eksisterende driver, hvis opdateringen skaber en konflikt.

Softwarevirksomheder hører ikke hinanden om uforenelighed – du får glæden ved at opdage dem selv. Hvis du finder ud af, at en opdateret driver nu giver dig problemer et andet sted, kan du hurtigt gendanne og bruge den ældre version. Klik på ikonet Backup (dobbeltpil) fra hovedmenulinjen igen. Klik derefter på Load Backup . Dette vil gendanne nogle eller alle dine sikkerhedskopierede drivere fra den sikkerhedskopi, du oprettede tidligere.

3. Gem dig selv et skridt ved at oprette automatiske scanninger.

Klik på ikonet Indstillinger (gear) , og klik derefter på Generelt. Dette åbner generelle indstillinger, hvor du kan afgøre, om scanningen skal startes automatisk, når Driver Reviver er startet, eller vent, indtil du starter den manuelt. Medmindre du ændrer dette, er standardindstillingen til manuel scanning. En anden mulighed her giver dig mulighed for at konfigurere Driver Reviver til at scanne efter nye drivere, når du starter din pc. Denne indstilling er som standard tændt, så hvis du ikke vil vente på, at den skal scanne hver gang du tænder din computer, kan du deaktivere denne indstilling.

4. Planlæg scanning til ultimativ bekvemmelighed.

Da scanningen kan tage et par minutter, ønsker du ikke nødvendigvis at det skal ske, når du har tænkt dig på opgaven fremad. Indstil tidspunktet på dagen og hyppigheden af dine chaufførskanninger ske automatisk, på et tidspunkt, hvor det ikke kommer i vejen.

Klik på ikonet Indstillinger (gear) , og klik derefter på fanen Planlægning . Under Planlægningsindstillinger vælger du, om du vil køre den planlagte scanning en gang hver dag, hver uge eller slet ikke. Vælg derefter en dato og klokkeslæt eller en ugedag, og klik derefter på Anvend for at konfigurere din planlagte scanning. Du kan også få det til automatisk at downloade og installere eventuelle opdateringer.

5. Sæt driver udelukkelser.

Selv om det er sjældent, kan nogle drivere forårsage problemer, når du opdaterer dem. Du har muligvis ikke brug for disse drivere, eller endda pleje hvis du har den nyeste opdatering til fancy ting, du aldrig bruger.

Hvis du har ældre kompatible versioner af disse drivere, kan du ekskludere dem fra fremtidige planlagte scanninger ved at føje dem til listen over førerens udelukkelse.

Naviger til siden Scan resultater efter at have fuldført en driver scanning. Find de uønskede opdateringer i resultatlisten, og højreklik på hver enkelt for at vælge indstillingen Add Drivers to Exclusion List. De vil blive udelukket fra opdatering under din næste planlagte scanning.

Hvis du senere tænker dig eller ønsker at opdatere din driver i fremtiden, kan du fortryde denne handling ved at vælge Indstillinger og derefter Driver udelukkelse for at se din ekskluderingsliste for driver .

Vælg den driver (e), du ønsker at opdatere, og klik på Fjern element , eller, hvis du vil have dem alle opdaterede, skal du klikke på Fjern alle elementer. De vil så blive medtaget i fremtidige scanninger.

Spørgsmål?

Kontakt Reviversoft Support eller email support@reviversoft.com

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet