Zomer uitverkoop!
Tot 40% korting

op Premium Suite-pakket plus krijgen Parallels Toolbox VRIJ!

Sla op
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

5 manieren om tijd te besparen (en hoofdpijn) met Driver Reviver5 Ways to Save Time (and Headaches) with Driver Reviver

Driver Reviver biedt up-to-date bugfixes en nieuwe driver-functies rechtstreeks van de oorspronkelijke fabrikanten van de software. Met Driver Reviver hoeft u nooit meer te denken aan de stuurprogramma’s van uw computer, omdat uw nieuwe elektronische assistent aan het werk is.

Maar hoe kunt u het beste uit zijn functies halen?

Hier zijn 5 manieren waarop Driver Reviver uw leven gemakkelijker zal maken.

1. Maak een back-up voordat u een scan uitvoert.

Laten we zeggen dat u er dubbel zeker van wilt zijn dat sommige willekeurige stuurprogramma-updates die u installeert, niet in conflict komen met iets anders. (Dat heb je waarschijnlijk wel eens overkomen.) Je hebt de mogelijkheid om op elk moment een back-up te maken van al je bestaande stuurprogramma’s.

Klik in de hoofdmenubalk op het pictogram Back-up (dubbele pijl) . Klik vervolgens op Back-up starten om een back-up te maken van de bestaande volledige reeks stuurprogramma’s van uw pc (zowel de goede als de slechte). Dit is handig om als eerste te worden uitgevoerd, voor het geval er iets gebeurt tijdens het updateproces van het stuurprogramma. U kunt er ook voor kiezen om alleen een back-up te maken als u slechts één of twee stuurprogramma’s wilt bijwerken.

2. Herstel een bestaand stuurprogramma als de update een conflict veroorzaakt.

Softwarebedrijven raadplegen elkaar niet over onverenigbaarheden – u krijgt het plezier om die zelf te ontdekken. Als u erachter komt dat een bijgewerkte driver u ergens anders problemen geeft, kunt u de oudere versie snel herstellen en gebruiken. Klik nogmaals vanuit de hoofdmenubalk op het pictogram Back-up (dubbele pijl) . Klik vervolgens op Back-up laden . Hiermee worden enkele of alle back-upstuurprogramma’s hersteld van de back-up die u eerder hebt gemaakt.

3. Bespaar uzelf een stap door automatische scans in te stellen.

Klik op het pictogram Opties (versnelling) en klik vervolgens op Algemeen. Hiermee opent u Algemene instellingen, waar u kunt beslissen of u de scan automatisch wilt starten wanneer Driver Reviver wordt gestart, of wacht totdat u het handmatig start. Tenzij u dit wijzigt, is de standaardinstelling voor handmatige scans. Met een andere optie kunt u Driver Reviver instellen om naar nieuwe stuurprogramma’s te zoeken wanneer u uw pc opstart. Deze optie is standaard ingeschakeld, dus als u niet wilt wachten totdat deze scant telkens wanneer u uw computer inschakelt, kunt u die optie uitschakelen.

4. Plan scans voor ultiem gebruiksgemak.

Omdat het scannen een paar minuten kan duren, wilt u niet dat dit gebeurt als u eenmaal weet wat u moet doen. Stel het tijdstip en de frequentie in waarop de scans van uw stuurprogramma automatisch plaatsvinden, op een moment dat dit u niet in de weg loopt.

Klik op het pictogram Opties (versnelling) en klik vervolgens op het tabblad Planning . Kies onder Schema-instellingen of u de geplande scan één keer, elke dag, elke week of helemaal niet wilt uitvoeren. Kies vervolgens een datum en tijd of een dag van de week en klik vervolgens op Toepassen om uw geplande scan in te stellen. Je kunt het ook automatisch laten downloaden en eventuele gevonden updates installeren.

5. Stel driveruitsluitingen in.

Hoewel ongebruikelijk, kunnen sommige stuurprogramma’s problemen veroorzaken wanneer u ze bijwerkt. Misschien heb je die stuurprogramma’s niet nodig, of zelfs niet als je de nieuwste update hebt voor leuke dingen die je nooit gebruikt.

Als u oudere, compatibele versies van die stuurprogramma’s hebt, kunt u deze uitsluiten van toekomstige geplande scans door ze toe te voegen aan de lijst met stuurprogramma- uitsluitingen.

Navigeer naar de pagina Scanresultaten na het voltooien van een scanscan. Zoek de ongewenste updates in de resultatenlijst en klik met de rechtermuisknop op elke update om de optie Drivers toevoegen aan uitsluitingenlijst te kiezen . Ze zullen worden uitgesloten van bijwerken tijdens uw volgende geplande scan.

Als u later van gedachten verandert, of uw stuurprogramma in de toekomst wilt bijwerken, kunt u deze actie ongedaan maken door Instellingen en vervolgens Uitsluiting stuurprogramma te selecteren om uw lijst met bestuurdersuitsluitingen te zien.

Selecteer de driver (s) die u wilt updaten en klik op Item verwijderen , of klik op Alle items verwijderen als u ze allemaal wilt bijwerken . Ze zullen dan worden opgenomen in toekomstige scans.

Vragen?

Neem contact op met Reviversoft Support of stuur een e-mail naar support@reviversoft.com

Was this post helpful?
Yes
NoNiet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer