Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

A Guide to DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS Blue Screen of Death feilA Guide to DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS Blue Screen of Death Error

DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS feilmeldingen (BSoD) viser at låsede sider ikke ble utgitt av In-Out (I / O) -behandleren etter en I / O-operasjon. Dette vil også skje hvis omdirigeringsdriveren ikke var i stand til å frigjøre de låsede brukersidene når forespørselspakken til den originale inngangsprosessprosessen er avsluttet. Vanligvis, hvis den skadede driveren kan identifiseres, blir navnet sitt lagret i minnet for enkel tilgang.

DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS

Å eliminere denne Blue Screen of Death-feilen krever en enkel prosess. Det første du bør gjøre er å kjøre Windows-oppdatering for å sikre at Windows er oppdatert. Her er en artikkel som vi skrev om hvordan du gjør det. Hvis feilen fortsatt oppstår, bør du prøve å fjerne eventuelle programmer som nylig er installert på datamaskinen. Her er en veiledning vi har skrevet om hvordan du avinstallerer applikasjoner . I delen Windows Add or Remove Programs bør du se en kolonne som viser installasjonsdatoen for hver applikasjon. Dette er nyttig for å finne den nyeste installerte programvaren.

Et annet trinn er å deaktivere, rulle tilbake eller oppdatere en driver eller drivere som nylig er installert. For å få tilgang til Enhetsbehandling der alle driverne kan administreres, klikker du Start og høyreklikker Computer . Gå til Egenskaper- siden for å hente systeminformasjonsdialogen. Et nytt vindu vil dukke opp, og klikk deretter Avanserte systeminnstillinger i venstre del av det nye vinduet. Åpne maskinvare- fanen som ligger i vinduet Systemegenskaper og klikk på Enhetsbehandling- knappen. Se etter den defekte maskinvaren eller driveren og dobbeltklikk på den. Velg deretter Driver- fanen først Prøv alternativet Rull tilbake driver . Dette tar sjåføren tilbake til sist installert versjon. Denne driverversjonen kan ikke forårsake den blå skjermfeilen du ser. Du kan også se et alternativ til Oppdater driver . Prøv dette alternativet for å se om en nyere versjon av driveren ikke forårsaker den blå skjermfeilen. Avinstallere driveren er det siste alternativet her, dette vil fjerne driveren helt. Når du har gjort endringene, avslutter du Enhetsbehandling og starter datamaskinen på nytt.

Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere driverne raskt og enkelt.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt