Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CID HANDLE CREATION Blue Screen of Death feilA Guide to the CID HANDLE CREATION Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen CID_HANDLE_CREATION BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Det betyr at operativsystemet har oppdaget et problem med en enhetsdriver. I de fleste tilfeller forårsaker en nyinstallert enhet eller en enhetsdriver som er uforenlig med operativsystemet denne BSOD-feilen. Det resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CID_HANDLE_CREATION og STOP 0x00000016. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

2

Du kan løse CID_HANDLE_CREATION BSOD-feilen ved å løse problemer mellom en nylig installert enhet eller enhetsdriver og operativsystemet. Du kan gjøre dette ved å installere de nyeste programvareoppdateringene, ved å oppdatere enhetsdriveren eller installere en passende versjon, og ved å kontrollere maskinvarekompatibilitet med operativsystemet.

Hvis du vil installere programvareoppdateringer manuelt, åpner du Internet Explorer (IE), klikker på Sikkerhet og Windows Update, og følger deretter instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen. Når du bruker IE 7 eller eldre versjoner, åpner du nettleseren, klikker Verktøy og deretter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske programvareoppdateringer.

Hvis en oppdatert eller en annen versjon av en enhetsdriver er nødvendig for å løse BSOD-feilen, kan du få disse fra produsentens offisielle nedlastingssted. For video- og brikkesettdrivere kan du laste ned passende og oppdaterte versjoner fra nedlastingsstedene for AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du oppdatere drivere raskt og enkelt med Driver Reviver .

For å bekrefte maskinvarekompatibilitet må du starte opp og kontrollere Microsoft-kompatibilitetslisten for å kontrollere at nylig installerte drivere og maskinvare er kompatible med versjonen av operativsystemet du bruker. Du må fjerne og erstatte enheter og drivere som ikke er kompatible med operativsystemet.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt