Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Bør jeg få trådløs Bluetooth-tastatur, mus og hodetelefoner for PC-en min?Should I get Bluetooth wireless keyboard, mouse and headphones for my PC?

Vi liker alle å redusere rot i arbeidsområdet vårt. En god måte å gjøre dette på er å gå trådløst så mye som mulig. Mens de fleste strømforbindelser fortsatt er kablet – selv om de jobber med det – kan mange av dine inngangsenheter gå trådløst, fra tastaturer til hodetelefoner til mus. Her er de to forskjellige typer trådløse eksterne enheter der ute, og fordelene og ulempene har hver over sine kablede ekvivalenter.

2,4 GHz trådløs

Mange trådløse eksterne enheter overføres over 2,4 GHz-båndet. Vanligvis vil de ha en USB-enhet som mottar signalet, kalt en dongle, og en perifer som sender signalet. Dette er den samme trådløse frekvensen som mange Wi-Fi-signaler overføres ved – Tilfeldigvis forstyrrer mange mikrobølgeovner også dette signalet når de brukes. Denne standarden har fordelen av lang rekkevidde, men det faktum at ingen PC har denne frekvensen innbygget og muligheten for interferens har ført til utviklingen av den nyere Bluetooth-standarden.

blåtann

Ulempene med Bluetooth er todelt: signalet har ikke mye av et område som krever at du ligger innenfor noen få meter av vertsmaskinen. Det kan også ofte være problemer med Bluetooth-driveren, spesielt når Windows har en ny versjon. Dette kan føre til at Bluetooth-enheter som fungerte på den gamle PCen, ikke virker når Windows oppdateres. Lær mer om problemer med Bluetooth-driveren.

Fordelen er at nesten alle nye bærbare datamaskiner og mobiltelefoner har Bluetooth innebygd, slik at Bluetooth-hodetelefoner, tastaturer og til og med mus kan fungere sammen med disse enhetene. Med den riktige appen som kjører, kan du til og med bruke din favoritt Bluetooth-spillkontroller med nettbrettet.

Should I get Bluetooth wireless keyboard, mouse and headphones for my PC?
Noen ganger er et overskudd av ledninger en god nok grunn til å gå trådløst.

Batteriproblemet

Det pleide å være tilfelle at alle trådløse enheter tok batterier, og de batteriene måtte endres ofte. Men industrien beveger seg mot innebygde batteripakker på mange enheter, for eksempel hodetelefoner, som kan lades via USB når du ikke bruker dem. Gå for disse enhetene hvis du kan – du vil spare penger.

Lagproblemet

Spesielt når du spiller høyt tekniske spill, er det en mulighet for tapt og tap av signal når du bruker en trådløs enhet versus en kablet enhet. Hvis deltidsbeslutninger er viktige for deg, vil du kanskje gå tilkoblet.

Gå tilkoblet i stedet?

Hvis du er en gammelskoleselger og vil ha kablede periferiutstyr, sparer du på batteri, du vil sannsynligvis ikke ha så mange driverproblemer (selv om driverproblemer fortsatt er mulige med en hvilken som helst ny USB-enhet), men du har økt rot og tangled ledninger, og du er begrenset av lengden på USB-kabelen. Det handler om estetikk, egentlig; Det er en god sjanse for at de sammenlignbare kablede og trådløse enhetene vil fungere nøyaktig det samme. Gi oss beskjed om hvordan oppsettet ser ut i kommentarene nedenfor!

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt