Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Slik fjerner et datavirus – 5 enkle trinnHow to Remove A Computer Virus – 5 Simple Steps

Lær hvordan du fjerner et virus i 5 enkle trinn!


How do I Remove a Virus from My PC
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Så du har fått et virus, og det er rote opp PCen på flere måter. Du ønsker å få det ut av det, men det er ikke slik at du kan laste ned et antivirusprogram. Heldig du googlet og fant denne bloggen, ikke sant?

Her er de fem trinnene du absolutt må ta for å unnslippe virus, jakte den ned, og eliminere den. Tenk på deg selv som den sinte tenåringen som til slutt slår tabellene på monsteret og dreper ham død.

1. Start på nytt med sikkermodus med nettverk

Hold deg i live! De fleste virus blir ufør i sikkermodus, som er en beskyttet modus i Windows som mangler mye unødvendige funksjoner. Windows sikkermodus med nettverk vil gi deg muligheten til å laste ned og installere noen antivirus programmer, slik at du er sikker på å ta knekken på eventuelle problemer PCen har.

For å starte på nytt i sikkermodus med nettverk, klikker du på Start-knappen, og deretter på Omstart. Som PC-en starter opp, trykker du på F8. Hvis Windows-logoen vises, fikk du ikke trykke det tidlig nok, og du må starte på nytt.

Klikk på Avanserte oppstartsalternativer, og deretter Windows sikkermodus med nettverk. Ikke bli skremt når Windows ser annerledes ut som den starter opp … det er bare hvordan sikkermodus er. Du vil fortsatt være i stand til å lansere nettleseren og laste ned tingene dine.

2. Last ned og installer antivirus programmer

Tid for å slå bordene! For enkelhets skyld, kommer vi til å plukke to gratis antivirus programmer som hvert gjøre en svært grundig jobb.

Den første er Windows Security Essentials .

Når det er lastet ned og installert, ta denne også: Malwarebytes Anti-Malware .

3. Kjør HVER AV antivirus programmer SEPARAT

Gå på offensiven! Kjør Microsoft Security Essentials, og har det gjøre en fullstendig scan, deretter lukke den ned og gjøre det samme med Malwarebytes. Du trenger vanligvis ikke ønsker to antivirus programmer skanning samtidig eller åpne på samme tid, som de vil forstyrre hverandre. Ene eller det andre programmet skal fakke virus eller virus på PCen. Du kan bli bedt om å starte på nytt, slik at programmet kan fullføre rengjøring PCen.

4. Bruk en av antivirus programmer som et skjold mot ytterligere angrep

Beskytt deg selv! Etter at du har kjørt en grundig skanning, bør du bruke Windows Security Essentials ‘innebygde sanntidsbeskyttelse. Dette vil avverge de fleste virus før de har en sjanse til å infisere PC-en. Har du ikke mer enn en sanntidsbeskyttelse på fra mer enn ett antivirusprogram som, i likhet med trinn 3, vil de forstyrre hverandre.

5. Vær forsiktig med hva du klikker på

Samtalene kommer fra inne i huset! Den vanligste måten å få virus åpner spam vedlegg i e-post. Bruk e-postprogrammet er spam-filter, og ikke klikke på noe i det. Hvis noen sender deg en e-post frem, ikke klikk på det heller. Ikke gå til tvilsomme nettsteder. Vær trygg, og du vil bekymre seg mindre.

Lykke til, og husk at viruset er ikke død før den er død!

  • Bravo, on reconnait bien Là , l’expert de terrain.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt