Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten poistaa Computer Virus – 5 Simple StepsHow to Remove A Computer Virus – 5 Simple Steps

Opi poistaa tietokonevirus 5 helppoa vaihetta!


How do I Remove a Virus from My PC
Kuvitus: Gordon McAlpin

Joten sinulla on virus, ja se on Messing tietokoneen monin tavoin. Haluat saada se pois sieltä, mutta se ei ole listassa ladata antivirus sovellus. Lucky sinulle Googled ja löytänyt tämän blogin, eikö?

Seuraavassa on viisi vaihetta sinun on ehdottomasti otettava paeta virus, metsästää se alas, ja poistaa sen. Ajattele itsesi vihainen teini, joka lopulta kääntää taulukot hirviö ja tappaa hänet kuolleena.

1. käynnistetty Vikasietotila ja verkko

Pysy elossa! Useimmat virukset vammautuvat vikasietotilaan, joka on suojatussa tilassa Windows joka puuttuu paljon vieraita piirteitä. Windowsin vikasietotilassa verkostoitumiseen antaa sinulle mahdollisuuden ladata ja asentaa muutama antivirus sovelluksia, joten olet varmasti squash mitään ongelmia tietokoneessa on.

Käynnistettävä uudelleen vikasietotilassa ja verkko, napsauta Käynnistä-painiketta, sitten Käynnistä uudelleen. Kuten PC käynnistyy napauttamalla F8-näppäintä. Jos Windows-logo tulee näkyviin, et paina sitä riittävän aikaisin, ja sinun täytyy aloittaa alusta.

Valitse Advanced Boot Options, sitten Windowsin vikasietotilassa verkostoitumiseen. Älä huolestu, kun Windows näyttää erilaiselta sen käynnistyessä … se, miten vikasietotilassa on. Saat silti käynnistää selaimen ja ladata asioita.

2. Lataa ja asenna torjuvia sovelluksia

Aika kääntää taulukoita! Jotta Yksinkertaisuuden vuoksi me aiomme valita kaksi ilmaista antivirus sovelluksia, jotka kukin tehdä äärimmäisen perusteellista työtä.

Ensimmäinen on Windows Security Essentials .

Kun se on ladattu ja asennettu, napata tämäkin: Malwarebytes Anti-Malware .

3. RUN KUSTAKIN torjuvia sovelluksia ERIKSEEN

Ryhtyä hyökkäykseen! Suorita Microsoft Security Essentials ja on se tehdä skannauksen, sulje se alas ja tehdä saman Malwarebytes. Et yleensä halua kaksi antivirus sovelluksia skannausta samalla tai jopa auki samaan aikaan, kun he häiritse toisiaan. Yksi tai toinen sovellus olisi napata viruksen tai viruksia tietokoneeseen. Sinua saatetaan pyytää käynnistämään uudelleen, jotta sovellus voi lopettaa puhdistaa tietokoneeseen.

4. Käytä jotakin torjuvia sovelluksia kilpenä lisähyökkäyksineen

Suojele itseäsi! Kun olet ajaa perusteellinen skannauksen, sinun kannattaa käyttää Windows Security Essentials “sisäänrakennettu reaaliaikainen suojaus. Tämä torjua useimmat virukset, ennen kuin ne ehtivät tartuttaa tietokoneeseen. Ei ole enempää kuin yksi reaaliaikainen suojaus on useammasta kuin yhdestä antivirus hakemuksen, kuten vaihe 3, he häiritse toisiaan.

5. Ole varovainen mitä klikkaat

Puhelut tulevat sisälle taloon! Yleisin tapa saada viruksia on roskapostin avaaminen liitetiedostot sähköpostin. Käytä sähköpostiohjelma roskapostisuodattimesta, ja älä klikkaa mitään sitä. Jos joku lähettää sinulle sähköpostiviestin eteenpäin, älä klikkaa sitäkään. Älä mene kyseenalaista verkkosivustoja. Pysy turvassa, ja sinun huoli vähemmän.

Onnea, ja muistaa, virus ei ole kuollut ennen kuin se on kuollut!

  • Bravo, on reconnait bien Là , l’expert de terrain.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa