Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Min PC blir for varm! Hva kan jeg gjøre?My PC is Getting too Hot! What Can I do?

Så PCen din blir for varm til å håndtere?

PC Is Too Hot
Illustrasjon: Gordon McAlpin

PCen din blir varm, og det kan være dårlig! Her kan du gjøre med det.

Hvordan ble det HOT?
Datamaskiner bruker elektrisitet, og at elektrisitet øker temperaturen på nøkkelkomponenter, genererer varme, noe som øker temperaturen enda mer. Ganske snart blir PC-delene dine for varme til å fungere riktig, og enten slås av automatisk, avhengig av delen, eller helt ned, aldri å jobbe igjen. Dette er ikke gode nyheter.

Å ha ikke tilstrekkelig sentralluft eller et eget klimaanlegg i varme sommermånedene kan bety en PC som raskt vil overopphetes. Også å holde ventilasjonene dekket (som å ha et teppe eller en pute over en bærbar datamaskin mens den kjører) kan raskt føre til varmetap.

Til slutt, hvis viften slutter å virke, blir for støvaktig, eller blir blokkert av noe, det vil også skade. De fleste PCer i disse dager har flere fans i dem. En eller flere for hele PCen, en på toppen av CPU , og til og med en liten for skjermkortet. Bærbare datamaskiner har til og med små fans i dem for å holde maskinen kult. Hvis du har lagt merke til, kan bærbare datamaskiner bli varme på fanget ditt. De har bare ikke så avansert et kjølesystem som et skrivebord har.

HOLDER DET KOLE
Så hva kan du gjøre for å holde PC-temperaturen nede, spesielt i løpet av denne tiden av året? Rengjør innsiden av PCen din med trykkluft for å få alt støv ut, eller bruk bare tørre håndklær. Pass på at viften er helt fri for støv og obstruksjon og ikke buzz når den kjører. Pass på at luften er kjølig og sirkulerer godt i rommet ditt PCene er i. Ikke blokkér ventiler med møbler eller noe annet.

AVANSERTE METODER
Noen mennesker med PCer som kjører spesielt varmt, installerer flytende kjøling eller andre metoder for å holde sin stasjonære PC frostig. Likevel vil andre ha kjøleinnretninger for sine bærbare datamaskiner som hviler på bunnen av maskinen. Overvei den flytende kjølingen bare hvis du kan takle tid og krefter, men den bærbare enheten er en god ide for alle som er bekymret for at deres bærbare datamaskiner går for varmt.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt