Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Min PC bliver for varmt! Hvad kan jeg gøre?My PC is Getting too Hot! What Can I do?

Så din pc bliver for varmt til at håndtere?

PC Is Too Hot
Illustration: Gordon McAlpin

Din pc bliver varm, og det kan være dårligt! Her er hvad du kan gøre ved det.

Hvordan gik det GET HOT?
Computere bruger elektricitet, og at el hæver temperaturen af ​​nøglekomponenter, genererer varme, som hæver temperaturen endnu mere. Pretty snart, dine pc’er dele bliver for varmt til at fungere korrekt, og enten automatisk lukke ned, afhængigt af den del, eller nedbryde helt, aldrig til at arbejde igen. Dette er ikke en god nyhed.

Ikke at have tilstrækkelig central luft eller en dedikeret væg klimaanlægget i varme sommermåneder kan betyde en pc, der hurtigt vil overophede. Også holde ventilationskanaler dækket (som at have et tæppe eller pude over en bærbar computer , mens den kører) kan hurtigt føre til varme skader.

Endelig, hvis din fan ophører med at arbejde, bliver for støvet, eller bliver blokeret af noget, der vil gøre skade også. De fleste pc’er i disse dage har flere fans i dem. En eller flere for hele PC, den ene oven på den CPU , og selv en lille en til grafikkortet. Laptops selv har små fans i dem nogle gange at holde maskinen kølig. Hvis du har bemærket, kan laptops få varm på dit skød. De har bare ikke så avanceret et kølesystem som en desktop har.

Holder det COOL
Så hvad kan du gøre for at holde at PC temperaturen ned, især i denne tid af året? Rens indersiden af ​​din pc ved hjælp af trykluft til at få alle de støv ud, eller bare bruge tørre håndklæder. Sørg for, at ventilatoren er fuldstændig fri for støv og obstruktion og ikke brummer når den kører. Sørg for, at luften er kølig og cirkulerer godt i værelset dine pc’er er i. Og ikke blokere nogen ventilationsåbninger med møbler eller noget andet.

avancerede metoder
Nogle mennesker med pc’er, der kører specielt varmt installerer væskekøling eller andre metoder til at holde deres stationære pc kølig. Stadig andre vil have køleindretninger for deres bærbare computere, der hviler på bunden af ​​maskinen. Overvej væskekøling kun, hvis du kan håndtere den tid og indsats, men den bærbare enhed er en god idé for alle bekymrede for deres bærbare computer kører for varmt.
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet