Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Alt du trenger å vite om Google Plus OneAll You Need to Know About Google Plus One

Google Plus One (1) er noe nytt fra Googles kjerne søkemotor virksomhet. Det er en slags Facebook-esque ved at det minner meg mye av Facebooks “Like” knappen (som i en på slutten av denne artikkelen). Du vil se Google + 1-knappene over hele Internett og i hver søkemotor i Google (etter at du har valgt). Når du klikker på den, vil det bringe disse elementene nærmere toppen for relevante søkeresultater for deg og alle andre. Folk som ser på din Google-profil (som du lager når du registrerer deg for en Google-tjeneste) vil også se på de elementene du har klikket en på. Når noen på vennelisten din Googles noe som du har truffet en på, vil de se det på den måten. Det er en måte for alle å dele sine favoritt innhold med hverandre lett, og drive meningsfylt innhold høyere i Google.

Siden siste innsats på sosiale medier ikke har akkurat fungert for Google (noen som husker Google Buzz? Nei?), Er dette en måte for dem å målrette noen av at Facebook publikum mens ikke forville langt fra hva Google gjør best, som er å la folk Google stuff.

Så langt, Google Plus One (1) er ryddig, men har ikke en hel masse funksjonalitet. Akkurat som Facebooks “Like” -funksjonen har ekspandert i nytten sterkt, forventer Google Plus One (1) for å aktivere flere funksjoner i Google som tiden går.

Det jeg ønsker å se er muligheten til å gi +1 ditt eget dokument i Google Dokumenter og automatisk dele den doc med alle, i færre klikk enn det tar nå. Eller en av dine låter i Googles Musikk sky app, og få den automatisk anbefale at sporet til andre eller dele en forhåndsvisning av det med dem. Eller hva med å sette en en knapp ved siden av hvert bokmerke i Google Chrome, for å gjøre det enkelt å dele bokmerker med dine venner, slik at nettstedet Delicious pleide å gjøre?

Du vil merke at det er nå en Google Plus One (1) på vår hjemmeside . Det er det i nedre høyre hjørne. Klikk på den og dele din ReviverSoft kjærlighet med alle!

Psst … her er ReviverSoft hjem på Google Plus: https://plus.google.com/106423412527993444800
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt