Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Alt du behøver at vide om Google Plus OneAll You Need to Know About Google Plus One

Google Plus One (+1) er noget nyt fra Googles kerne søgemaskine forretning. Det er lidt Facebook-esque i at det minder mig en masse Facebooks “Like” knappen (som i en i slutningen af ​​denne artikel). Du vil se Google +1 knapper over hele internettet og i hver søgemaskine resultat i Google (efter du har tilvalgt). Når du klikker på det, vil det bringe disse elementer tættere på toppen for relevante søgeresultater for dig og alle andre. Folk, der ser på din Google-profil (som du opretter, når du tilmelder dig en Google-tjeneste) vil også se de emner, du har klikket en på. Når nogen på din venneliste Googles noget, du har ramt en om, vil de se det på den måde. Det er en måde for alle til at dele deres foretrukne indhold med hinanden let, og køre meningsfuldt indhold højere i Google.

Da tidligere indsats på sociale medier ikke ligefrem har arbejdet ud for Google (nogen huske Google Buzz? Nej?), Det er en måde for dem at målrette nogle af at Facebook publikum, mens der ikke forvilde langt fra, hvad Google gør bedst, hvilket er at lade mennesker Google stuff.

Hidtil Google Plus One (+1) er pænt, men har ikke en hel masse funktionalitet. Ligesom Facebooks “Like” funktion er udvidet i nytte meget, forventer Google Plus One (+1) for at aktivere yderligere funktioner i Google som tiden går.

Hvad jeg gerne vil se, er evnen til at +1 dit eget dokument i Google Docs og automatisk dele denne doc med alle, i færre klik end det tager nu. Eller en en af ​​dine numre i Googles Musik sky app, og få det automatisk anbefale, at sporet til andre eller endda dele et preview af det med dem. Eller hvad sætte en en knap ved siden af ​​hver bogmærke i Google Chrome, for at gøre det nemt at dele bogmærker med dine venner, ligesom hjemmesiden Delicious plejede at gøre?

Du vil bemærke, at der er nu en Google Plus One (+1) på vores hjemmeside . Det er der i nederste højre hjørne. Klik på den og dele din ReviverSoft kærlighed med alle!

Psst … her er ReviverSoft hjem på Google Plus: https://plus.google.com/106423412527993444800
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet