Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Google Plus OneAll You Need to Know About Google Plus One

Google Plus One (+1) on jotain uutta Googlen ydin hakukone liiketoiminnan. Se on tavallaan Facebook-herra, että se muistuttaa minua paljon Facebookin “Like” -painiketta (kuten yksi lopussa tämän artikkelin). Näet Google + 1-painikkeita kaikkialla Internetissä ja kunkin hakukoneen Google (kun olet valinnut). Kun klikkaat sitä, se tuo nämä kohteet lähemmäksi alkuun asiaankuuluvien hakutulosten sinulle ja kaikille muille. Ihmiset, jotka tarkastella Google Profile (joka luodaan, kun rekisteröidyt tahansa Googlen palveluun) nähdään myös kohteita olet napsauttanut +1. Kun joku ystävälistallesi Googles jotain, olet osuma +1, he näkevät sen sillä tavalla. Se on tapa kaikille jakaa lempisisältönsä keskenään helposti, ja ajaa mielekästä sisältöä korkeampi Google.

Koska viime ponnisteluja sosiaalisen median ole juuri toiminut Google (kukaan muistaa Google Buzz? Ei?), Tämä on heille keino kohdistaa joitakin että Facebook yleisö vaikka ei hajautuminen kaukana siitä, mitä Google tekee parhaiten, mikä on vuokraus ihmiset Google tavaraa.

Toistaiseksi Google Plus One (+1) on siisti, mutta ei ole paljon toiminnallisuutta. Aivan kuten Facebookin “Like” ominaisuus on kasvanut käyttökelpoisuus suuresti, odottaa Google Plus One (+1), jotta uusia ominaisuuksia Google ajan myötä.

Mitä Haluaisin nähdä on kyky + 1 omaa asiakirja Google-dokumenteissa ja automaattisesti jakaa joka doc kaikkien kanssa, on vähemmän napsautuksia kuin se kestää nyt. Tai +1 yksi kappaleita Googlen Music pilvi sovellus, ja on se automaattisesti suositeltavaa raita muille tai jopa jakaa esikatselun sen heidän kanssaan. Tai miten laskemisesta + 1-painikkeen vierekkäin kirjanmerkin Google Chromen, jotta se on helppo jakaa kirjanmerkkejä ystävien, kuin että sivusto Delicious tapana tehdä?

Huomaat, että siellä on nyt Google Plus One (+1) -painiketta meidän kotisivulta . Se on siellä oikeassa alakulmassa. Klikkaa sitä ja jakaa ReviverSoft rakkautta kaikkien kanssa!

Psst … tässä ReviverSoft kotona Google Plus: https://plus.google.com/106423412527993444800
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa