Hoe krijg ik toegang tot de basisinstellingen van Veiligheid Reviver?How do I access the basic settings of Security Reviver?

Om toegang te krijgen tot de basisinstellingen van Security Reviver, klikt u op de knop Instellingen en vervolgens op het tabblad Algemeen .

SR_basic_settings

De opties die beschikbaar zijn in de algemene instellingen worden hieronder uitgelegd:

• Taal: Security Reviver is beschikbaar in verschillende talen (dekt de meeste talen). U kunt dit programma in uw gewenste taal uitvoeren door deze optie aan te passen.

Klik op de vervolgkeuzelijst onder Selecteer de gewenste taal , selecteer de gewenste taal en klik op de knop Toepassen .

• Programmabeheer: deze optie biedt u de volgende opties:

Minimaliseer Security Reviver naar systeemvak (aanbevolen): Selecteer deze optie om het programma te minimaliseren naar het systeemvak wanneer u op de knop Sluiten klikt.
    Exit Security Reviver: Selecteer deze optie om het programma af te sluiten wanneer u op de sluitknop klikt.

• Pas uw scaninstellingen aan: deze optie biedt u de volgende opties:

Automatisch scannen bij starten van toepassing: u kunt deze optie selecteren om de scan automatisch uit te voeren.
    Scannen in gecomprimeerde (Zip / Rar) bestanden: u kunt deze optie selecteren om gecomprimeerde bestanden, zoals ZIP- en RAR-bestanden, te scannen tijdens een diepe scan op malware-infecties.
    Starten bij opstarten van systeem: u kunt deze optie selecteren om dit programma uit te voeren wanneer u uw computer opstart.

Nadat u de bovenstaande opties heeft geselecteerd, klikt u op de knop “Toepassen”.