Miten pääsen perusasetukset Security Reviver?How do I access the basic settings of Security Reviver?

Pääset Security Reviverin perusasetuksiin napsauttamalla Asetukset- painiketta ja valitsemalla Yleiset- välilehti. SR_basic_settings Seuraavassa selostetaan yleisten asetusten vaihtoehdot:

• Kieli: Turvallisuus Reviver on saatavilla eri kielillä (useimmat kielet). Voit suorittaa tämän ohjelman haluamallasi kielellä mukauttamalla tätä vaihtoehtoa. Napsauta avattavaa palkkia kohdassa Valitse haluamasi kieli , valitse haluamasi kieli ja napsauta Käytä- painiketta.
  • Ohjelman hallinta: Tässä vaihtoehdossa voit valita seuraavista vaihtoehdoista: • Pienennä Security Reviver -toimintoalusta (Suositeltu): Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat pienentää ohjelmaa tehtäväpalkkiin, kun napsautat Sulje-painiketta. • Exit Security Reviver: Valitse tämä vaihtoehto poistuaksesi ohjelmasta, kun napsautat Sulje-painiketta.
  • Mukauta skannausasetuksiasi: Tässä vaihtoehdossa on seuraavat vaihtoehdot: • Skannaa automaattisesti sovelluksen käynnistämisen jälkeen: Voit valita tämän vaihtoehdon, jos haluat suorittaa skannauksen automaattisesti. • Skannaus kompressoiduissa (Zip / Rar) tiedostoissa: Voit valita tämän vaihtoehdon skannaamaan pakattuja tiedostoja, kuten ZIP- ja RAR-tiedostoja haittaohjelman infektioiden syvän tarkistuksen aikana. • Käynnistäminen järjestelmän käynnistyessä: Voit valita tämän vaihtoehdon suorittamalla tämän ohjelman käynnistettäessä tietokoneen. Kun olet valinnut yllä olevat asetukset, napsauta ”Käytä” -painiketta.