Hoe krijg ik toegang tot de basisinstellingen van Veiligheid Reviver?How do I access the basic settings of Security Reviver?

Om toegang te krijgen tot de basisinstellingen van Security Reviver, klikt u op de knop Instellingen en klikt u op het tabblad Algemeen . SR_basic_settings De beschikbare opties in de algemene instellingen worden hieronder uitgelegd:

• Taal: Security Reviver is beschikbaar in verschillende talen (omvat de meeste talen). U kunt dit programma in de door u gewenste taal uitvoeren door deze optie aan te passen. Klik op de vervolgkeuzelijst onder Selecteer de gewenste taal , selecteer de gewenste taal en klik op de knop Toepassen .
  • Programmacontrole: deze optie biedt u de volgende opties: • Minimaliseer Security Reviver naar systeemvak (aanbevolen): selecteer deze optie om het programma naar het systeemvak te minimaliseren wanneer u op de knop Sluiten klikt. • Security Reviver afsluiten: selecteer deze optie om het programma af te sluiten wanneer u op de knop Sluiten klikt.
  • Uw scaninstellingen aanpassen: deze optie biedt u de volgende opties: • Scannen automatisch bij het starten van de toepassing: u kunt deze optie selecteren om de scan automatisch uit te voeren. • Gecomprimeerde bestanden (Zip / Rar) scannen : u kunt deze optie selecteren om gecomprimeerde bestanden te scannen, bijvoorbeeld ZIP- en RAR-bestanden tijdens de diepe scan op malware-infecties. • Starten bij het opstarten van het systeem: u kunt deze optie selecteren om dit programma uit te voeren, wanneer u uw computer opstart. Na het selecteren van de bovenstaande opties, klik op de knop “Toepassen”.