Hoe installeer ik Privacy Reviver op mijn pc?How do I reinstall Privacy Reviver on my PC?

Als u problemen ondervindt met Privacy Reviver of gewoon een nieuwe start nodig hebt, raden we u ten zeerste aan het programma opnieuw op uw pc te installeren.

TIPS:

• Houd dit browservenster open terwijl u elke stap voltooit, zodat u er als referentie naar kunt terugkeren als u vastloopt.
  • Wanneer u de nieuwe versie van Privacy Reviver installeert, moet u uw ‘Licentiesleutel’ opnieuw invoeren in het nieuwe product. We raden u aan uw ‘Licentiesleutel’ te zoeken en klaar te houden voor activering.

Hoe Privacy Reviver te verwijderen

• Ga naar het startmenu
  • Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Start in de linkerbenedenhoek om het Start-contextmenu te openen. Selecteer Programma’s en functies.
  • Selecteer Privacy Reviver en klik op Verwijderen om het te verwijderen. Volg de aanwijzingen om de oude versie van Privacy Reviver succesvol te verwijderen.

Zodra u uw oude versie van Privacy Reviver met succes hebt verwijderd, kunt u de nieuwe versie downloaden en installeren.

KLIK HIER OM DE NIEUWSTE VERSIE TE DOWNLOADEN

Hoe de nieuwste versie van Privacy Reviver te installeren

• Open of voer de nieuwe versie van het installatiebestand van Privacy Reviver ( PrivacyReviverSetup.exe ) dat u zojuist hebt gedownload, uit
  • Volg de instructies op het scherm om de nieuwe versie van Privacy Reviver te installeren
  • Het product wordt automatisch uitgevoerd en een scan uitgevoerd. Klik na de scan op de knop Nu registreren en er verschijnt een nieuw venster waarin u uw volledige naam, e-mailadres en licentiedetails moet plakken.
  • Kopieer nu uw licentiecode en plak deze in het tekstvak op het productactiveringsvenster en zorg ervoor dat u uw volledige naam en Emaill-adres vermeldt. Na het plakken klikt u op de knop ‘Activeren’ om het activeringsproces te voltooien.

Dat is het! U hebt met succes Privacy Reviver opnieuw geïnstalleerd en geactiveerd op uw pc!