Hoe download en installeer ik Privacy Reviver?How do I download and install Privacy Reviver?

Privacy Reviver is heel gemakkelijk te downloaden en te installeren.

• Klik hier om de download van Privacy Reviver te starten. Dit brengt een prompt van uw browser op die u vraagt ​​of u dit bestand wilt downloaden en opslaan. Bevestig dat u verder wilt gaan.
  • Zodra de download is voltooid, open het bestand dat is gedownload (PrivacyReviverSetup.exe) . U ontvangt dan een Windows-bericht waarin u wordt gevraagd of u dit bestand wilt openen, bevestig het installatieproces door op de knop “Ja” te klikken.
  • U moet nu de installateur van Privacy Reviver uitvoeren. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van Privacy Reviver te voltooien.
  • Nadat de installatie is voltooid, kunt u succesvol starten en gebruiken Privacy Reviver op uw pc.