Hoe gebruik ik Schijfgebruik in MacReviver om de mappen en bestanden te vinden die de meeste ruimte in beslag nemen?How do I use Disk Usage to find the folders and files that take up the most space in MacReviver?

De Disk Usage-functie verzamelt statistieken over alle mappen op uw Mac en vertelt u welke mappen de meeste ruimte innemen. Terwijl u door mappen klikt, wordt elke submap ook gesorteerd op spatie. U kunt ook elke map of bestand van dit scherm verwijderen.

Schijfgebruik gebruiken:

• Start MacReviver.
  • Klik op Schijfgebruik .
  • Klik op Scannen .

mr_disk_usage

• De mappen hebben een kleurcode op maat. Rode mappen en bestanden nemen de meeste ruimte in een bepaalde map in en groen neemt de minste ruimte in beslag.
  • Klik op de pijl om submappen weer te geven die op dezelfde manier een kleurcode hebben.
  • Selecteer een map of bestand en klik op Verwijderen om het te verwijderen.

mr_disk_usage2