Hoe gebruik ik Duplicate Finder om dubbele bestanden met MacReviver op te ruimen?How do I use Duplicates Finder to remove duplicate files in MacReviver?

De Duplicatenzoeker-functie in MacReviver kan je hele Mac onmiddellijk scannen en alle bestanden op het systeem sorteren, en toont alle bestanden die in verschillende mappen zijn gedupliceerd. Vervolgens kunt u eenvoudig de duplicaten verwijderen.

Om Duplicaten Zoeker te gebruiken:

• Start MacReviver.
  • Klik op Finder duplicaten .
  • Klik op Scannen .

mr_duplicate_finder

• Klik op de pijl naast een duplicaatbestand om de verschillende mappen te bekijken waar de bestanden zich bevinden.
  • Selecteer de bestanden waarvan u er één wilt verwijderen. U kunt kiezen welk duplicaat u wilt verwijderen door op de pijl te klikken.
  • U kunt deze lijst sorteren op grootte om te zien of de dubbele bestanden de meeste ruimte innemen of naar een bepaald bestand of bestandsextensie zoeken.
  • Zorg ervoor dat u geen bestanden verwijdert die u wilt behouden.
  • Klik op Verwijderen om een ​​van de dubbele bestanden te verwijderen.

mr_duplicate_finder2