Hoe wijzig ik de standaard toepassing die geopend wordt voor bepaalde bestandsextensies in MacReviver?How do I change the default application to open a specific file extension using MacReviver?

MacReviver maakt het zeer eenvoudig om te beheren welke toepassingen een specifieke bestandsextensie openen met behulp van het standaardtoepassingsgebied van het product.

1. Start MacReviver.
  2. In het gebied Standaardtoepassing ziet u een lijst met alle extensies die op uw Mac aanwezig zijn, gesorteerd in alfabetische volgorde.
  3. Om een ​​specifieke bestandsextensie te vinden, scrollt u door deze lijst of gebruikt u het vak Filter in de rechterbovenhoek om naar een bepaalde bestandsextensie te zoeken.
  4. Zodra u de extensie hebt gevonden waarnaar u op zoek bent, ziet u rechts van die extensie de huidige toepassing die is ingesteld om deze te openen.
  5. Als u op de naam van die toepassing klikt, ziet u een vervolgkeuzemenu met een lijst van alle toepassingen die ondersteuning bieden voor het openen van die bestandsextensie.
  6. U kunt een van die toepassingen selecteren of u kunt Overige selecteren om een ​​volledige lijst van uw toepassingen te bekijken en een van die toepassingen te selecteren. Wijzigingen die in dit scherm worden aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

mr_default_apps