Miten muuttaa etusivuksesi EdgeHow to change your homepage in Edge

Vaihe 1. Käynnistä web-selaimesi Edge . Vaihe 2. Napsauta 3 pistettä selainikkunan yläosassa, oikeassa yläkulmassa ja napsauta Asetukset .

Edge - Asetusten valinta
Vaihe 3. Etsi avaa valikossa ja valitse sitten A specific page or pages radio button.
Edge - Valitse oma kotisivu
Vaihe 4. Anna haluamasi etusivulle osoitekenttään ja lisää sivu sivulle + -kuvaketta. Lopuksi klikkaa X vieressä listan toista sivua niin, että haluamasi sivu latautuu, kun käynnistät Edgen.
Edge - Lisää etusivun URL-osoite