Hoe kunt u uw homepage in Edge veranderenHow to change your homepage in Edge

Stap 1. Start uw webbrowser Edge . Stap 2. Klik op de 3 stippen bovenaan in de rechterhoek van het browservenster en klik op Instellingen .

Rand - Instellingen selectie
Stap 3. Zoek het menu Openen met in en kies vervolgens Een specifieke pagina of het keuzerondje voor pagina’s .
Edge - Kies uw eigen startpagina
Stap 4. Voer uw gewenste startpagina in het adresveld in en klik vervolgens op + pictogram om de pagina aan de lijst toe te voegen. Klik ten slotte op de X naast de andere pagina in de lijst, zodat de door u gewenste pagina wordt geladen wanneer u Edge start.
Rand - URL startpagina toevoegen