Miten changeyourHow to changeyour

Vaihe 1.

Käynnistä selain Internet Explorer .

Vaihe 2.

Napsauta selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Cog- kuvaketta ja napsauta Hallitse lisäosia .

Internet Explorer - Hallitse lisäosia

Vaihe 3.

Napsauta vasemmassa navigointivalikossa Hakupalvelut ja napsauta sitten Etsi lisää hakupalveluja … näytön alareunassa.

Internet Explorer - Etsi haluamasi hakupalvelu

Vaihe 4.

Etsi haluamasi hakupalveluntarjoaja näkyviin tulevasta lisäosavalikosta ja valitse se kaksoisnapsauttamalla ruutua.

Internet Explorer - Lisää uusi hakukone

Vaihe 5.

Napsauta Lisää Internet Exploreriin .

Internet Explorer - Lisää uusi hakukone

Vaihe 6.

Valitse pyydettäessä Tee tästä oletushaun tarjoaja ja valitse sitten Lisää .

Internet Explorer - Lisää uusi hakukone (vaihe 2)

Vaihe 7.

Tarkista, että haluamasi hakukone on lisätty luetteloon ja valittu oletusasetukseksi.

Internet Explorer - Tarkista haluamasi hakukone