Miten on Start Menu Reviver paremmin kuin muut alku valikot Windows?How is Start Menu Reviver better than other start menus available for Windows?

Start Menu Reviver on ainoa Start Menu korvaava tuote on seuraavat ominaisuudet:

• Ilmaiseksi
  • Innovatiivinen, muokattavissa kaakeli-pohjainen järjestelmä
  • Linkkejä satoja vinkkejä Windows-version
  • Toimii Windows 7 ja Windows 8
  • Palauttaa Start Menu toiminnot
  • Tarjoaa modernia, kaukonäköistä käyttöliittymä
  • Voi linkittää sivustoja, oikoteitä, sovellukset, asiakirjat ja media

Kun olet kokeillut Start Menu Reviver, et halua käyttää Windows ilman sitä.