Miten käyttöön tai poistaa Dashboard laatta Käynnistä-valikon?How do I enable or disable the Dashboard tile on my Start Menu?

Dashboard laatta on oletusarvoisesti käytössä Start Menu reviver ja tarjoaa nopean pääsyn Windowsin Dashboard (Metro UI).

Miten poistaa tai piilottaa Dashboard: Käynnistä Start Menu, hiiren kakkospainikkeella tai pitämällä sormea ​​Dashboard laattojen ja valitse Piilota Dashboard laatta

Kuinka jotta Dashboard: hiiren kakkospainikkeella tai pitämällä sormea ​​Käynnistä, valitse Asetukset, etsi Dashboard laatta, valitse Käytössä mistä avattavasta napsauttamalla tai napauttamalla Valintamerkki painiketta.