Hoe kan ik de tegel Dashboard in mijn startmenu in- of uitschakelen?How do I enable or disable the Dashboard tile on my Start Menu?

De Dashboard-tegel is standaard ingeschakeld in Start Menu Reviver en biedt snelle toegang tot uw Windows Dashboard (Metro UI).

Het Dashboard uitschakelen of verbergen: Start het menu Start, klik met de rechtermuisknop of houd uw vinger op de Dashboard-tegel en selecteer Dashboard-tegel verbergen

Het Dashboard inschakelen: Klik met de rechtermuisknop of houd uw vinger op de Start-knop, selecteer Instellingen, zoek Dashboardtegel, kies Ingeschakeld in de vervolgkeuzelijst, klik of tik op de knop Vinkje.