Hoe het kleurenschema van Start Menu Reviver te wijzigenHow to change the Color Scheme of Start Menu Reviver

Start Menu Reviver biedt uitgebreide aanpassing van het kleurenschema gebruikt in de Start Menu interface.

Om te beginnen, Klik met de rechtermuisknop of houd uw vinger op de knop Start en selecteer Instellingen.

In het venster Instellingen van Start Menu Reviver Klik of tik op Wijzig kleur Scheme (oranje tekst) en je zal worden gepresenteerd met een nieuw venster waarin u de volgende kleuren te veranderen:

Achtergrond kleur, Tekst kleur, Tile kleur, Border kleur, Scrollbar kleur, Interface pictogram kleur

U zult dan moet klikken of tik op het vinkje om de wijzigingen op te slaan.