Miten käyttöön tai poistaa Dashboard laatta Käynnistä-valikon?How do I enable or disable the Dashboard tile on my Start Menu?

Kojelauta-ruutu on oletusarvoisesti käytössä Käynnistä-valikko Reviverissä ja tarjoaa nopean pääsyn Windowsin kojelautaan (Metro UI).

Kojelaudan poistaminen käytöstä tai piilottaminen: Käynnistä Käynnistä-valikko, napsauta hiiren kakkospainikkeella tai pidä sormea Dashboard-ruudussa ja valitse Piilota kojelauta-ruutu

Kojelaudan ottaminen käyttöön: Napsauta hiiren kakkospainikkeella tai pidä sormea Käynnistä-painikkeessa, valitse Asetukset, etsi Dashboard Tile, valitse avattavasta valikosta Käytössä, napsauta tai napauta Valintamerkki-painiketta.