Miten voin kumota tai palauttaa rekisterin korjaukset?How do I undo or restore the registry repairs?

Jos jostain syystä rekisterin korjaukset eivät ole tuottaneet toivottuja tuloksia tai ne ovat vaikuttaneet tiettyyn ohjelmaan, sinulla on mahdollisuus palauttaa korjaukset muuttamalla Registry Reviverin Restore-ominaisuutta.

Palautustoiminnon käyttäminen:

1. Avaa ”Registry Reviver”
  2. Napsauta Asetukset
  3. Valitse Palauta
  4. 4. Valitse näytettävästä luettelosta varmuuskopio päivämäärä, jolloin korjaukset on palautettava
  5. 5. Napsauta Palauta valittu varmuuskopio- painike

rr_restore

Tämä palauttaa rekisterin korjaukset tietyn päivämäärän ja kellonajan mukaan.