Miten voin muokata Duplicate File Finder-asetuksia?How do I edit the Duplicate File Finder settings?

Kun käytät Duplicate File Finder, voit valita pienin tiedostokoko kaksoiskappaleet, ja kirjoita kansiot Duplicate File Finder ohittaa haun aikana.

1. Alle MacReviver valikosta Preferences …
  2. Napsauta kaksoiskappaleet kuvaketta.
  3. Anna vähintään tiedostokoko, ja valitse koko mittauksen (tavua teratavua) pudotusvalikosta.
  4. Klikkaa + Syötä uusi kansio Duplicate File Finder sivuuttaa. Tai valitse olemassa oleva kansio ja paina – poista se luettelosta.