Hoe wijzig ik de instellingen voor Kopiebestanden Vinder?How do I edit the Duplicate File Finder settings?

Bij het gebruik Duplicate File Finder, kunt u tot een minimum bestandsgrootte naar dubbele bestanden te kiezen, en voer mappen die Duplicate File Finder negeren tijdens het zoeken.

1. Onder het MacReviver menu op Voorkeuren …
  2. Klik op het pictogram duplicaten.
  3. Voer een minimum bestandsgrootte, en kies een maat opmeten (bytes tot terabytes) uit het dropdown menu.
  4. Klik + een nieuwe map voor Duplicate File Finder te negeren in te voeren. Of selecteer een bestaande map en druk op – om het te verwijderen uit de lijst.