Miten kerron MacReviver mitä kieliä säilyttää Language uudelleenjärjestäminen?How to I tell MacReviver what languages to retain in Language Cleanup?

Kun käytät Language Cleanup -toimintoa, et välttämättä halua poistaa kaikkia muita kieliä kuin nykyinen. Voit määrittää tiettyjen kielten poissulkemisen tästä prosessista.

1. Valitse MacReviver- valikosta Preferences …
  2. Napsauta Kielet- kuvaketta.
  3. Valitse kielet, jotka haluat säilyttää.
  4. Jos kieliä on tallennettu muualle kuin Sovellukset-kansioon, määritä se tässä.

mr_lang_exclude_setting